BAD UPPDATE

Hej hej bloggen! Idag har jag inte gjort ett ända inlägg.. men det var för att jag var hemma hos Nathalie nyss. Och sen när jag kom hem så gjorde jag en läxa. Men jag ska i alla fall försöka göra lite mer inlägg på skoldagarna.


STATISTIKEN GÅR HÖGRE!

Aaah.. jag är så glad!! statistiken går lixom super långt ner och helt plötsligt så är den typ dubbelt dubbelt dubbelt så högre!!! FORTSÄTT SÅ!! :D


FRÅGESTUND


ÄR MED NATHALIE.. IGEN

Hej hej! För en liten stund sen kom jag och Nathalie hem, vi är hemma hos mej. Och nyss så åt vi middag.. kanske lite tidigt men men.. och nu så är vi bara inne på datorn och lyssnar på spotify typ.


TIDINSTÄLLT INLÄGG

Tjaaa bloggen, nu så har jag inget att göra.. tror jag :P.
Men jag kanske ska ta och göra nåt snart.. haha!! jag har typ inget att skriva så det är därför det kanske blir dåligt inlägg!



Min morfars katt.. visst är han söt! ♥

JAG OCH GABRIELLA


     ♥Du kommer alltid att vara en av mina bästa kusiner Gia♥

TRÄNING

Hej hej! Nyss kom jag hem från Nathalie. Hemma hos Nathalie så hade vi inget att göra så då satte vi på oss träningskläder och gick ut och sprang. Vi sprang ungefär 2 km.. haha! Men men.. HEJ DÅ


Haha.. hade inget och göra förut så jag redigerade bara en liten bild.



GOOD NIGHT

Nu ska jag gå och lägga mej för att jag är så himla trött! Men imorrn är det skola igen, så jag gör ett inlägg sen när jag kommer hem från skolan! :) God natt!!

HEMMA IGEN

Hej hej! Nu är jag hemma igen! jag har ju var på kräftskiva och då har jag inte kunnat blogga. Men nu när jag är hemma så kan ja :P.


Nu sitter jag i alla fall vid bordet och äter mat. Och snart så ska jag ta och ringa Nathalie och se om hon kan göra nåt idag ;). Vi hörs.. Chao!


MOD ÄR INTE ATT FINNA STYRKAN ATT GÅ VIDARE,
DET ÄR ATT GÅ VIDARE NÄR MAN INTE FINNER STYRKAN

TEA

Hej hej, nu sitter Jag, Ida & Nathalie & dricker te! Det är super gott. i dricker Breakfast tea. Och det var värkligen super gott! Okej det här var inte så viktgt att säga men aja..


Igår så hade vi som sagt skola. Vi hade spanska, dans och lite mer lektioner. Och efter skolan så gick vi och köpte lite godis, sen så åkte vi (Jag, Ida & Nathalie) hem till mej och så sov dem hos mej.

Och idag ska jag, mamma och olle på kräftskiva hos mammas kolega (Zandra) i hennes stuga. Och vi ska övernatta där oxå. Det ska bli kul :).

Här kommer ett litet foto :P:



Alla ni som älskar te, kommenterar!

SKOLAN

Nu ska jag snart till skolan, skönt att få lite helg sen oxå. Idag så ska vi ha dans i skolan. Och lektioner såklart. Efter skolan tror jag att jag bara ska hemma.. kanske vara med Nathalie som vanligt.


Här kommer min Outfit:



               || T-shirt - H&M || Jeans - Kappahl || Shal (stav) - Haglunds ||
                             || Nagelack (rosa) - Depend || Ring - ? ||


NEW SHOES


FÖRLÅT

Jag vet att jag har varit knäpp! Jag har inte bloggat på super länge, på grund av att jag har tänkt ta bort den här bloggen och skaffa en ny. Men sen när jag tänker efter så hade jag tänkt från första början när jag skaffade den här bloggen att jag skulle ha kvar den så länge som möjligt. Och även om jag inte har speciellt mycket läsare så ska jag i alla fall försöka att blogga så mycket som möjligt och göra roligare inlägg än förut så att jag får lite mer läsare! För jag älskar värkligen den här bloggen (förutom namnet).

Ha det bra! Chao :P

HAR INTE BLOGGAT PÅ ETT TAG!

Hej hej!! Tyvärr har jag inte bloggat nånting på flera dagar!! Men nu när jag har sommarlov/semester så har jag haft så roliga dagar och super fint väder så jag har glömt bort bloggen! Men men..


Snart så ska jag åka till dalarna (till min morfar). Och då kommer jag inte att kunna blogga så mycket.. eller kanske inte alls :(. Men jag kommer hem på söndag nästa vecka. Då ska jag försöka blogga så mycket jag bara kan!

Hej då stockholm!!


RSS 2.0