HEJ DÅ BLOGGEN!

Hej då!! Nu åker jag upp till landet och jag kommer inte att kunna blogga på ungefär 2 veckor!! :( För det finns inget internet där... bye!!..


BAKAR

Hejsan allihopa :)
Nu bakar Emma & jag, vi bakar kockosbollar! Snart ska vi rulla dem till små bollar. Annars så har vi gjort brev till varandra som vi ska läsa när vi inte ses i ca 5-7 veckor, jag ska till italien, landet och Emma ska till grekland eller bulgarien och landet så det krockar. Njuter av varje sekund med henne ♥

Recept på supergoda kockosbollar :

12 dl havregryn
4dl socker
400 gram smör
8 msk o'boy
1 dl cockos
2dl mjölk
ev lite vaniljsocker

Lägg ned allt detta i en skål och blandas med fingrarna/händerna, sedan rullar man allt i kokos


HOS EMMA!

Hej hej! nu är jag hemma hos Emma. Och just nu är vi inne på datorn och kollar på lite saker redigerar bilder och lite så :P. Nu ska vi poppa popcorn! Gott..! aja,
Ciao!!! <3 <3 <3



haha.. den bilden togs för typ 1-2 månader sen ;)



Haha.. vi hade så kul :P

NYTT I GARDEROBEN

Hej hej! Nyss var jag och Mamma i centrum. Vi skulle köpa en skinnjacka till mej och Mamma skulle köpa en likadan bikiniöverdel som jag har :). Så hon köpte en bikiniöverdel och sen så hittade vi inte nån skinnjacka så jag fick en fin kjol och vita strumpor (som jag värkligen behöver!) istället.. såhär ser den ut ↓

           
                                                                     
            
                    Kommentera gärna om vad ni tycker om kjolen :) <3


TATTOO

Hej hej bloggen!! Idag tog jag tatuering (stav)!! haha.. nä, ja ba skoja! Men idag så följde jag och Nathalie med min storasyster Sandra när hon skulle göra sin tatuering. Sen typ efter det åkte vi bara hem och nu är jag hemma och slappar! :) Har inget mer att säga men..

 Ciao ciao!! <3 <3


KOMMENTAR

emma om KOMMENTAR:

drar om en vecka nudå, ska vi ses innan det?


Svar: aa.. jag drar till landet i övermorgon..
så vi kan bara vara med varann imorrn


KOMMENTAR

Signe om AMERICA NAILS:

fett coola! Love it



Svar: Tack! <3




Signe om NY FAMILJEMEDLEM HOS FAMILJEN RYDSTEDT & BANFFY:

OMG vad söt! Hon borde vara ÖVER lycklig!


Svar: Aaa.. det tror jag att hon e ;)

EN KVÄLL MED MAMMA

Ikväll så ska jag kolla på en film med mamma. :) Vi har nyss hyrt en film. aja.. men såhär ser kvällen ut ikväll:


Måla Naglarna


Kolla på Bright Star som jag och mamma hyrde


Äta en av dem godaste chipsen i världen


MORGON TRÖTT OCH NY VAKEN

Nyss vaknade jag och Nathalie, (Nathalie sov över hos mej i natt).  Städerskan (stav) är här och städar i vårt hus idag.. Så jag och Nathalie får vara här med henne tills ca klockan 1 när hon åker. Men aja, Snart ska vi äta frukost och börja göra oss i ordning.

Ciao!


Såhär känner jag just nu! -.- Jobbig känsla..

AMERICA NAILS

Hej hej!! nu får ni äntligen se naglarna som jag och Nathalie gjort.. jag vet att ni kanske väntat på dem i tre dagar men aja..


Kommentera gärna vad ni tycker om dem :)

NY FAMILJEMEDLEM HOS FAMILJEN RYDSTEDT & BANFFY

Hej hej.. igår så fick Nathalies familj en ny kanin! Jag var med och köpte den.. och igentligen så skulle dem köpa en svart liten kanin sen så blev det en annan långhårig gullig vit & beige kanin (stav). den är suuper söt.. här kommer några bilder på den ↓

NAGELBILDERNA KOMMER ;)

Igår så målade jag och Nathalie naglarna.. Sen så skulle vi se på en film som heter burlesque. Och vi tänkte att vi skulle ta foton på naglarna efter filmen.. Men sen blev vi så trötta för då var klockan typ halv ett. Så vi kommer att ta kort idag istället och lägga ut bilderna idag senare på dan! Ciaao

SORRY!

Hej hej! Tyvär jag vet att jag har glömt bort att lägga ut bilder till bloggen i förrigår och igår!! Men igår så glömde jag och Nathalie heelt bort att måla naglarna.. För vi hade massa andra roliga saker för oss. Aja.. Men ikväll så ska vi måla naglarna. (om vi inte glömmer bort det) ;) Ciao!!

VEET!

Hej hej! :) jag veet att jag glömde lägga ut bilderna igår från dagen.. men jag kanske gör det senare idag i stället eller aldrig, men jag tror jag gör det ikväll ;) aja.. nu är jag hemma hos Nathalie.. och snart ska vi göra "roliga naglar"! :P Vi kommer att ta kort sen och lägga ut på bloggen.
Ciaoo!!!!


HOS FILLIFJONKEN (FELICIA)

Hej hej!! nu är jag hos fillan.. och snart ska vi ut och hoppa studsmatta.. jag kommer att lägga ut bilder sen ikväll från dagen ;) aja.. jag har inte så mycket att säga men.. jag har i alla fall sovit över hos henne idag :)
CIA0

KOMMENTAR

Fråga:

Hur många läsare har du?
Älskar du mig som vän?
Vad är ditt bästa minne med mig?
Vilka länder har du vart i ?

puss loveu <3
Svar:

Olika varje dag..
Såklart! <3
Jag vet inte.. har så många! ;)

Thailand, Malorca (stav), Spanien, Grekland, och många fler.. kommer nästan inte ihåg.. :P






HEADER 1, 2 ELLER 3

Hej hej!! vilken header tycker ni jag ska ha.. kommentera 1, 2 eller 3!

1.




2.




3.




LIKA SOM BÄR


Haha.. så sjukt lika tycker jag! ;D

FRÅGESTUND


MIDDAG

Nyss åt jag och Emma middag :) Det var super gott det var grillad kyckling och potatisgratäng. Snart så ska vi åka och hyra en film ;)
Ciao!! <3 <3 <3

BILDER FRÅN IDAG










ÄR MED EMMA!

Hej hej! <3 Just nu så är jag med Emma och lyssnar på spotify och är inne på facebook. Men aja.. hon ska sova över här hos mej idag, ikväll ska vi kanske åka upp till videobutiken och hyra film och så :) aja..

SRANDEN

Nyss kom jag och Nathalie hem från GrönaLund! <3 Det var så himla mycket kö överallt så vi var bara där ca 1 timme. Men snart så kommer Nathalies pappa och hämtar oss för vi ska hem till Nathalies Pappa och hämta hennes bikini och lite sånt och sen åka till stranden! :) Jag ska sova hos Nathalie idag. Det ska bli kul! :P men men.. här kommer några bilder från stranden för några dagar sen!..


Står på händer, men det blev inte så bra bild. Men men..


Ligger och solar.. haha där kommer FilliFjonken (Felicia) upp i bakrunden.


Jag och Nathalie när vi ligger och solar på strandens fina klippa.


Jag och Nathalie.


Jag ♥


FilliFjonken (Felicia) <33





Ciao!! <3 <3

GRÖNAN! <3

Hej hej! jag vet att jag inte bloggat så mycket i helgen men jag har i alla fall haft det så skönt! jag har vart på stranden hela dagarna och solan och blivit skit brun och ja.. men igår kväll så var jag oxå på stranden kl 9 med Nathalie.. och det var så hiimla varmt i vattnet!! det var jummet! så ett tips: gå till stranden och bada på kvällen för det är då det är som varmast! :)

Men snart ska jag och natta till grönan!
ciaoo!!

Jag slår för dig

Ebba du fattar inte hur mycket jag kommer sakna dig under sommarn. Du & jag har alltid vart ett och vi har kännt varandra livet ut, jag hoppas oxå att det fortsätter så. Visst så ses vi inte varje dag o så men vi gör så gott vi kan. Nu under sommarlovet så kommer vi inte ses alls så mycket,men så fort jag kommit hem så ska jag se dig
Älskar dig mest utav alla mina vänner på denna jord

254214_1601736221949_1792390670_1022821_5505055_n_large

Älskar dig <3
/emma

SOMMARLOV

Hej hej bloggen!! <3 <3 Igår hade vi skolavslutning!! Och idag äntligen har vi sommarlov!!! Idag ska jag och Nathalie åka till Grönan! Där ska vi möta upp Isabella våran kompis. :) Men nu måste vi skynda oss så vi kommer precis när det öppnar! :D
Ciao!!!!!


Here we come Grönalund! ;)

DÅLIG UPPDATE PGA FULLT UPP!

Hej hej!! Igår gjorde jag inget inlägg för att jag var på stranden med Nathalie och Sindra <3 så jag var där hela dan och på kvällen vet jag inte vad jag gjorde!? aja.. men idag har jag vart hemma hos en tjej som heter Alice och badat i hennes pool! Vi var där med mentorsgruppen för att alla i femman hade en mentorstidsdag idag och man fick rösta på vart man skulle åka.. så alla mentorsgrupper åkte till olika roliga ställen! men i alla fall! Alice hade så lyxigt! det var skit fint i hennes hus och en jätte fin och stor pool! men men, imorrn börjar jag halv tolv för att vi har skolavslutning imorrn.. så på morgonen så ska vi frst äta lunch sen åka och bada och klockan sex ska vi ha skolavslutningen! Men imorrn kommer jag inte heller typ göra så mycket inlägg.. jag kanske gör nåt med mobilen men annars så går det inte.. men på fredag då ska ni få se mycket!!! :)
Ciao!! //Ebba!!♥



GOOD NIGHT!

Hej hej!! Jag är inte ett dugg trött.. Men jag måste endå gå och lägga mej nu.. För det är skola imorrn. Ny ligger jag och Nathalie i hennes säng och håller på med våra mobiler. Jag ska sova his henne idag :) Aja.. Men här kommer svar på en kommentar jag fick idag..


Svar på kommentar:

Jag köpte bikinin på Gina Tricot.. Och föresten, fegt att vara anonym!? :/

BILDBOMB FRÅN VECKAN!! SLUT PÅ PAUSEN! :D

Hej hej!! det har vart så skönt att ha lov dem här dagarna.. först har jag sovit hos en tjej som heter emmy.. jag sov där i 2 dagar.. första dagen så sov vi i vardagsrummet och andra dagen sov vi i tält :).. och sen så har jag vart på min farfars land med min familj och min fasters familj med min kusin! aja. men idag kanske jag, Nathalie & Fillan åka till badet (sjön) och bada! Men igår så va ja och Nathalie i centrum och shoppade sommarkläder. Men igår så sov oxå Fillan och Nathalie över hos mej och då sov vi i tält ute.. det var super mysigt! aja.. nu är jag så sugen på att visa bilderna från helgen så nu gör jag det!! ;P



LÖRDAGEN:


På Farfars land


På Farfars land


På Farfars land


På Farfars land


På Farfars land


På Farfars land




IDAG (kläderna vi shoppade) :



Linne <3


Bikini topp (man kan sätta på band om man vill) <3


Vita jeans shorts <3


Linnet och Shortsen <3


  Puss & Kram!! //Ebba!!! <3 <3 <3









RSS 2.0