GOOD NIGHT


Nu ska jag gå och lägga mig. Är super trött! Imorgon är det Onsdag, och då har vi musik! Det är super kul. Men jag spelar bara piano för det är typ det ända jag kan spela... haha! Men vi hörs imorgon alla underbara. Godnatt!


EBBA REKOMENDERAR






Indian Chai tea. Super gott te!


TRÄNING

Tja tja! För ungefär 1 timme sen kom jag och Nathalie hem. Nu är vi hos Jenny, och om 1 timme ska vi börja åka till dansträningen. Kanske hinner göra ett inlägg innan vi åker. Nu sitter vi och dricker chailatte. Älska!!


(Dålig bild...)


BILDER FRÅN IMORRSE / I EFTERMIDDAG




Imorrse




I eftermiddag


GOD MORGON



Nu sitter jag och äter frukost. Ska snart börja borsta tänderna sen dra mot bussen. Vi hörs i eftermiddag! ♥


TEA ♥



Nu ligger jag i sängen och ska sova. Har nyss druckit te till kvällsfika. Åt så sen middag så jag var inte så hungrig. Jag har inte uppdaterat någonting idag för att jag har vart hos pappa i hans nya radhus efter skolan. Och jag har ju ingen dator där. Och imorsse hade jag super brottom. Men nu är jag hos mammas kompis Jenny. Och imorgon blir det mer uppdateringar för då är jag hos Jenny där jag har min kära dator som jag skriver på just nu.
God natt alla underbara!


FÖRSTA ADVENT


Just idag är det första advent! Äntligen blir det lite julstämmning i huset. Men inte i det hus jag har levt nu i 6 år, utan hos mammas kompis och pappas nya hus! Idag har vi flyttat och flyttat... Nu finns det inte en ända grej i huset. Det är ju kul att flytta men det känns samtidigt lite tråkigt. Men nu är jag hos mammas kompis och kommer att bo varannan dag här och varannan dag hos pappa i tre veckor. Och efter dem veckorna åker vi till Thailand! Jag måste säga förlåt oxå för att jag inte har bloggat sen i torsdags. Men det är för att vi har packat ner internet. Så jag har inte haft något nätverk. Men nu när jag har det så kommer jag att börja blogga exakt lika mycket som jag brukar. See ya!


TOMORROW



Imorgon är det äntligen Fredag! Har värkligen längtat! Men nu ska jag gå och lägga mig. Är super trött! Vi hörs imorgon alla finisar.


PIANO


Hej hej igen! Har spelat piano hela kvällen när jag kom hem från Nathalie! Det är ju jätte kul tycker jag! Jag har spelat "What are words". Jätte kul att lära sig! Så ni som har piano hemma, klicka på den här länken → http://www.youtube.com/watch?v=wlWchF81Qlc&feature=related och lär dig den!


MENTORS FIKA (FRUKOST)




Imorsse åkte jag till Eva (min mentor) och samlades med mina andra mentors kamrater och åt frukost alla tillsammans hemma hos Eva! Det var super mysigt. Alla hade med sig sin egen frukost och vi pratade mm. Men nu ska jag åka hem till Nathalie och vara hos henne en stund. Kommer hem cirkus om 2-3 timmar. Vi hörs då!


GOD NATT

Tumblr_lulmav5yx71r6vehao1_500_large
Nu ska jag sova! Ska bara borsta tänderna och byta om till pyjamas. Vi hörs imorgon alla fina!


SÅ SÖT, HAHA!


♥ MAMMA ♥

-Mamma, gissa vad, gissa vad!

Mamman blir lätt irriterad och säger;

- Nej, jag orkar inte gissa, gå in på ditt rum. Det blir tyst en stund och flickan säger;

- Okej.



Hon går in på sitt rum, men kommer ut en timme senare och säger;

- Mamma, gissa vad, gissa vad!

Mamman blir mer irriterad och säger;

- Nej, jag vill inte gissa. Gå ut och lek.

- Visst säger flickan med besviken röst.



Hon går ut och leker på gatan. Hon hoppar hopprep och hennes ljusa hår leker i vinden.

Men flickan varken hör eller ser bilen som kommer körande.

Hon blir påkörd med bara ett brak.

Mamman kommer ut och får se sin lilla flicka full av blod.

Flickan ser på sin mamma med blod rinnande från munnen och gråt från sin själ och säger;

- Mamma, gissa vad, gissa vad!

Mamman ser på henne med tårar i ögonen och säger;

- Nej, jag kan inte gissa vad det är.

Flickan tar sitt sista andetag och säger;

- Jag älskar dig, mamma.


Klistra in den på din sida och bevisa att du ÄLSKAR din mamma!

DAGENS KLÄDVAL


I'M HOME

Tumblr_luynyurje61r6ci51o1_500_large
Nu är jag äntligen hemma i värmen! Är super kall, för att det var minusgrader ute och jag hade varken mössa eller vantar på mig! Men nu är jag i alla fall hemma och dricker chailatte. Och snart ska pappa åka och lämna Olle (lillebrorsan) på sin träning sen kommer han hem och gör middag! Är super hungrig! See ya!


SKYPE


Nu skypar jag med Nathalie. Jätte kul tycker jag. Haha! Men snart ska jag fixa inför morgondagen. Sen ska jag hoppa in i sängen och sova. Vi hörs imorgon alla söta!


♥ CHAI LATTE ♥

Tja tja bloggen! Jag sa att jag skulle ta en bloggpaus.. men jag var så himla sugen på att blogga nu. Så jag tänkte börja blogga redan nu! Nyss kom jag hem från dansen, och innan det var jag hos Nathalie.. som vanligt. Och nu är jag hemma och dricker Chai Latte. ♥ Såå gott! ♥



BLOGGPAUS

Sorry! Men jag måste verkligen ta en bloggpaus tills på fredag. Men jag kanske börjar blogga tidigare än det. Men just nu har jag ingen blogglust alls. Hoppas ni inte slutar läsa min blogg bara för den här bloggpausen! Vill ha kvar mina underbara läsare! ♥

 LOVE TO YOU


BULLFIKA








Nu är det dags för bullfika. Såg dem goda ut? Jag hoppas att dem är goda! Men efter detta ska jag väl gå och fixa för morgondagen. Sen ska jag gå och lägga mig. Vi ses imorgon alla fina!




INKÖPSLISTA

JÄST (25 g)

SMÖR (150 g)

PÄRLSOCKER

Nu ska jag och Nathalie gå och hanlda detta↑ till bullarna vi ska baka. Vi ska baka dem så fort vi kommer hem. Jag kommer hem alldeles strax. See ya!


TRÄNING

God Morgon! Nu sitter jag vid bordet och äter frukost. Ska snart börja klä på mig danskläder och dra till träningen. Efter åker jag och Nathalie hem till mig och bakar kanelbullar. Det var super länge sen jag gjorde det! Whatever.. Vi hörs senare!


SLEEP WELL


Nu ska jag gå och lägga mig. Är super trött! Måste få sova ut idag. Men god natt och dröm din dröm.


LIKA SOM BÄR




TV TIME


Hej hej bloggen. Nu sitter jag i soffan och äter godis+kollar på tv som jag alltid gör när jag är lite matt. Är super trött för att jag och Nathalie var ju uppe så himla sent inatt. Men vi hörs alla underbara!


BREAKFAST

201107bf_large
God morgon!
Nu ligger jag och Nathalie i sängen fortfarande. Vaknade för kanske 1 timme sen. Men nu ska vi upp och äta lite frukost! Är värkligen super hungrig. Efter det ska mamma hämta mig för att vi ska åka och kolla på vårt nya hus som vi ska få nån gång i Januari. Eftersom mamma och pappa har skilt sig. Men vi hörs senare! Love to you ♥


♥SLEEP TIME♥



Nu ska jag och Nathalie sova. Vi är super trötta! Vi har kollat på gamla bilder och videoklipp från när vi gick i typ 4:an. Haha! Super kul att se! Men vi hörs imorgon alla underbara! ♥


2011-11-18 23:53

Tja tja igen. Det blev tydligen så att jag skulle sova hos Nathalie så nu är jag här. Just nu sitter vi i hennes säng och bloggar båda två. Vi, eller i alla fall jag är rätt så trött. Antar att vi ska gå och lägga oss snart. Jag kanske gör ett inlägg till innan vi ska sova. Men här kommer lite bilder på tårtan vi åt idag hos Nathalie. Mums mums! ♥




HEMMA IGEN!

Tja tja! Nu är jag hemma. Jag är hemma själv, så jag tänkte att jag skulle göra lite sallad tills ikväll, för vi ska äta tacos! Så då gjorde jag det och nu sitter jag i soffan, kollar på tv och tar det lungt. Snart ska jag duscha, sen ska jag måla naglarna, fixa mig, äta tacos och vid klockan 7 åker jag, mamma och min lillebror hem till Nathalie och äter tårta och kollar på idol, för att hon fyllde år igår. Eventuellt sover jag över hos Nathalie. Men vi får se. Här kommer några tråkiga bilder från när jag gjorde sallad! ;)










MORGONENS "DANS OUTFIT"


Linne från Kappahl, Kofta från H&M, Mjukisbyxor från Ellos. (Usel bild!)

God Morgon! Det blev en "dans outfit" idag eftersom jag har dans på morgonen varje fredag. Men jag kanske visar den "rikiga outfiten" i eftermiddag när jag kommer hem. Vi hörs då!

SWEET DREAMS



Nu ska jag gå och lägga mig. Längtar tills imorgon.. för då är det fredag! Men jag är ändå lite nervös.. för att vi ska ta spruta imorgon mot mässling, påssjukan och röda hund. Asså inte tre sprutor, bara en! Men den "skyddar" mot alla tre sjukdomar. Whatever! Sov sött alla älskade läsare!

MYSIG KVÄLLSFIKA VID TV:N




Nu sitter jag i soffan och äter kvällsfika, har tänt lite ljus och har super mysigt! Är super hungrig eftersom jag åt så tidig middag. Men efter detta ska jag fixa lite grejor tills imorgon. Sen ska jag väl gå och lägga mig. Jag kanske hinner göra ett inlägg innan jag går och lägger mig. Annars ses vi väl imorgon!


YES!



Bloggen blir bättre och bättre för varenda månad ser det ut som! Kanske för att jag har börjat uppdatera lite mer nu än vad jag gjorde för längesen.


PASS

Nyss kom jag hem. Jag fick slippa sista lektionen idag för att jag skulle åka och göra nytt pass, eftersom jag ska till Thailand i December. Men nu så ska jag äta lite mellis sen kolla på tv och mysa! Vi hörs!


NU KVÄLLSFIKA


Nu tänkte jag ta lite kvällsfika, sen gå och lägga mig. Måste sova ut! Kan fortfarande inte sova på kvällarna vilket är super jobbigt dagen efter, för då är jag super trött i skolan! Och då kan jag inte konsentrera mig på lektionerna! Men vi hörs imorgon. Love to you! ♥


HUR KUNDE HON?


Denna bok läser jag just nu! Rekomenderar den verkligen! Den är super hemsk! Jag är inte alls intresserad av att läsa, men när jag började läsa den här sitter jag tillochmed på bussen och läser! Så läs den nu nu nu!


DAGENS KLÄDVAL


Stickad tröja från JC och jeans från H&M. (blev en sen outfit)


AMERICA NAILS




Här är Amerika naglarna jag gjorde igår. Blev dem fina? Jag blev inte så nöjd med ringfingret.. men det får väl duga!


PAINT NAILS

Tja tja! Nu är jag hemma. Jag har nyss varit på dansträning. Och jag hann inte göra något inlägg emellan skolan och träningen. Så jag gör ett nu.

Nu ska jag måla naglarna. Det blir Amerikanska (USA) flaggan idag. Ni får se resultatet imorgon. Måste gå och lägga mig halv 10 idag för att kunna vänja mig med att sova på vardagarna. För att jag har inte kunnat sova en ända natt sen höstlovet slutade! Jobbigt.. Men vi hörs kanske snart eller imorgon!


DAGENS KLÄDVAL


Tröja från vero moda, mjukisar från stadium. Orkade inte ha jeans eller leggins idag. Så det blev mjukisarna på!

God Morgon! Nu sitter jag och äter frukost. Ska ta och göra mig iordning nu. Sen ska jag börja gå mot bussen. Vi hörs i eftermiddag!

PLUGGAT KLART, NU DUSCHA

Nu har jag pluggat klart! Så nu tänkte jag duscha lite. Här kommer en bild på mig när jag pluggade.


(dålig webcamera bild)

CHAI LATTE + PLUGG


Nu är jag hemma! Hade lite Chai Latte kvar från fikat så jag tog hem det och värmde i micron. Så nu ska jag dricka min Chai Latte och plugga matte! Ligger lite efter så jag var tvungen att ta hem och jobba! Vi hörs efter!




FIKA HOS HANNA

Tja tja alla underbara! Förlåt för att jag inte har bloggat alls bra i helgen och idag! Men jag har haft bloggtorka och att jag inte hade lust. Men jag ska försöka att blogga mer i framtiden!
Men nu sitter i alla fall Jag, Hanna och Nathalie hemma hos Hanna. Vi fikar och typ skrattar igjäl oss! Här kommer 2 bilder från dagen!
Nathalies, Hannas och mitt fika!
Jag i skolan!

-


HEMMA HOS NATHALIE


Jag när jag skulle till Nathalie. Passar jag i mittenbena? ♥


Nu är jag hemma hos Nathalie. Jag ska sova här inatt. Jag tog med mig min dator men jag såg nu att det är 18% av batteriet. Men Nathalie har ju oxå en dator.. så då kan jag kanske göra nåt inlägg där.


UPPE SENT

Jag och Nathalie har vart på datorn vid webcameran hela dagen. Till och med när jag kom hem. Jag har legat i sängen och pratat, sen såg vi att klockan var lixom halv 1! Och båda är super trötta. Så vi ska sova nu. Men vi hörs imorgon.


DAGENS KLÄDVAL


Tröja från Gina Tricot och Jeans från H&M


CHATTAR

Tja tja bloggen! Nu är jag hemma hos Nathalie. Och vi sitter i varsitt rum och chattar på msn. Det var super längesen jag gjorde det! Typ 2 år sen. Men jag sitter i alla fall i Nathalies rum på hennes dator, och Nathalie sitter i Michelles (Nathalies storasysters) rum. Här kommer en bild på mig tagen med Nathalies webcamera. Haha! Hoppas hon inte ser! ;)



FRIDAY


Nu sitter jag och äter frukost, och samtidigt kollar på tv. Snart ska jag börja gå till bussen. Kan tyvärr inte göra outfit nu på morgonen för jag har danskläder på mig, eftersom vi har dans första lektionen. Men vi hörs ikväll/eftermiddag!


.



Imorgon är det Fredag! Äntligen är det helg snart! Har längtat sen första dagen i skolan i måndags! Men nu ska jag sova.. Men först ska jag borsta tänderna och tvätta bort sminket. Vi hörs imorgon!


HEMMA



Nyss kom jag och Nathalie hem. Nu är vi hemma hos mig och gör typ ingenting. Vi kanske ska åka till bibloteket idag och låna en bok. Men om inte så åker vi dit imorgon. Inte för att jag vill det men det är typ en "uppgift" till nästa vecka att ta med sig en bok med en changer som man aldrig läst. Men nu ska vi i alla fall äta middag. Vi hörs senare!


EBBA REKOMENDERAR


Crisp&Cereals wasa. Super gott! Brukar ofta köpa det efter skolan! Det passar perfekt till ett mellanmål.


BILDER FRÅN IDAG


Ida gömmer sig!

Maja, Jag, Lovisa och ida i skolan.. lite galna? Eller vad gör vi? Mäter vem som har längst hår?
 
På bussen när jag åt min goda Crisp&Cereals

Första dagen på den här terminen jag såg att det var mörkt ute kvart över 3 på eftermiddagen! Det närmar sig  jul! (dålig bild)

När jag kom hem


MAKE YOU FEEL MY LOVE


Ni måste lyssna. Så himla bra! Älskar den!


HOS FILLEFJONKEN

Tja tja bloggen! Kom hem för en stund sen. Och nu är hos Fillan. Har datorn med mig om ni undrar. Kunde inte göra ett inlägg imorsse, för att det var super strässigt! Mamma väckte mig 5 över 7, och jag skulle vara vid bussen 5 över halv 8. Men nu sitter jag och felicia vid matbordet. Felicia äter mat, så då får jag väl passa på att blogga innan hon vill leka kurragömma eller nåt annat ;). Det kommer bilder från dagen när jag kommer hem vid 9. Men jag kan ändå bjuda på en bild som jag tog när jag hade klippt lugg för ungefär 1 halv år sen. (jag är inte så blek, det ser ut så för att jag har redigerat den så. Jag gjorde inte någon "fin" redigering) 


.


Nu måste jag värkligen sova! Är fortfarande beroende av Temple Run. Mitt rekord är 1 637 790. Jag försöker slå rekordet hela tiden. Men det funkar ju inte! Jag försöker och försöker! Men nu måste jag värkligen sova som sagt. Så att jag orkar med dagen imorgon. God natt!


MILEY CYRUS, DÅ OCH NU



Mildey Cyrus när hon var liten, och när hon är stor. Hon är så himla lik sig! Man ser värkligen direkt att det är hon.


I'M HOME


Bild från idag på spanska lektionen.

Äntligen är jag hemma! Nathalie är oxå här som vanligt. Snart ska vi på dansträning. Har inte vart där på 2 veckor eftersom det har vart lov. Så det ska bli kul att komma tillbaka och träffa alla. Vi ska åka om en kvart så jag måste tyvärr sluta skriva nu. Men vi hörs senare! ♥


THREE PICTURES FROM TODAY


Imorsse på bussen påväg till skolan.

I skolan på lektionen.

Mina naglar idag.

JUST NU:

Sitter jag i soffan och kollar på tv. Ska duscha om cirkus 1 timme. Har inte duschat på två dagar.


Jag just nu.. oduschad!


HOS NATHALIE

Tja tja bloggen! Nu är jag hemma hos Nathalie. Kom hem för cirkus 1 timma. Nu sitter vi vid datorn, snackar lite och så. Jag kommer hem ungefär 6-7. Vi hörs väl då! ♥

DAGENS KLÄDVAL




Blå tröja från Kappahl och jeans från H&M.


MUMSI


Bild redigerad på instagram. Adda mig! Jag heter EbbaOlofsson

Nu ligger jag i sängen, lyssnar på spotify, är inne på facebook och äter sura remmar! Älskar det! Fillan är oxå här. När hon går hem om cirkus 1 timme så måste jag göra läxorna. Shiit! Tänk att det är måndag imorgon och det är slut på lovet! Varför går loven så fort? Men vi hörs senare!



MÅSTE GÖRA LÄXOR

Nu sitter jag och Emma i soffan och kollar på tv. Vi har nyss ätit frukost. Lite senare ikväll kommer min kusin fillan till mig. Sen när hon gått hem måste jag göra läxor! Har inte gjort dem än! Måste göra matte och engelska. Tråkigt, men det är bara att köra på. Vi hörs senare!


GOOD NIGHT

Nu ligger jag och Emma i sängen och ska sova. Hon ska sova hos mig inatt ;). Ikväll har vi kollat på solsidan, ätit massor av godis och mycket mer. Men vi hörs imorgon!


Jag för 2 timmar sen när jag hade på mig mina "lördagsmys kläder".

BARA MIN!


 

Sorry för dåliga bilder..

Äntligen! Satt och åt omellet med Nathalie och såg Ulla (min morfars fru) komma med en stor present! Jag öppnade paketet och såg denna dator! Fan vad lycklig jag blev! Har försökt spara pengar till en dator men det går ju inte. Ni kanske tänker "gud vilken dålig dator och gud vad hon skryter". Men den är inte som ni tror, den är super snabb, den har Windows 7, och mycket mer.. och jag skryter inte.. tänk efter själva, har inte ni något som är riktigt dyrt? Men nu sitter i alla fall jag och Emma och bloggar på datorn, dunkar lite musik mm. Vi hörs då!

SJUSOVARE

God morgon! Jag och Nathalie vaknade idag klockan 11. I vanliga fall brukar jag vakna 8-9. Men igå kväll var jag och Nathalie uppe till klockan 3 och spelade ett skit roligt spel. Så om du har appstore eller andriod market, ladda ner det på en gång! Det heter Temple Run. Men nu ska vi äta omelett till frukost/lunch. Men vi hörs!


SUPER KVÄLL

Tja tja! Nu har jag kommit hem från en super kväll på idol! Jag har vart på idol 3 år innan. Men det här året var det bästa året med dem bästa idolerna! Moa var grrryyymt bra idag! Jag fick en klump i halsen. Hon var så bra när man såg henne live! ♥ Love to you Moa Lignell ♥

Här kommer bilder på alla idolerna när dem sjöng. Kunde tyvärr inte ta kort på molly och moa för att min mobil tog slut på batteri :(


Oleg, haha! Inte med i idol då men.. Han var väl rolig :P


Olle. Synd att han åkte ut.. jag tyckte han var bra.


Amanda F. Toppen!


André Zuniga. Super bra idag!


Amanda P. Duktig som vanligt!



IDOL

Nu om 20 min ska vi (Jag, Nathalie, Mamma, Nathalies mamma, Nathalies syster och hennes kompis) börja åka till idol. Jag kommer att komma hem vid 11-12 tror jag. Kanske gör ett inlägg då om jag orkar. Ni får hålla utkik för vi sa ju åka väldigt tidigt, så vi kommer säkert sitta vid scenen. Kommentera detta inlägg om ni såg
mig. Vi hörs!





DRAR SNART

God morgon! Snart drar jag till Nathalie. Ska bara äta frukost och klä på mig. Men jag har rätt så brottom om mamma ska hinna skjussa mig. Men jag kanske gör ett inlägg hemma hos Nathalie. Annars så kommer jag ju hem 2 timmar innan vi ska åka till idol.


                                             ♥ Love to you ♥



"SÅ SKA DET LÅTA OUTFIT"


Tröja från jc och jeans från H&M.


Förlåt för att jag sa att jag skulle komma hem från så ska det låta klockan 18.00 fast jag kom hem 20.40! Och förlåt för att jag inte hann göra "så ska det låta outfit" innan jag åkte dit, men det var för att vi hade super brottom. Och jag visste det, men det var typ att efter så ska det låta måste man sitta kvar för att dem skulle filma om några saker som blev fel och sådär eftersom det inte var live. Men nu är jag i alla fall hemma. Var super hungrig efter inspelningen, så vi köpte med oss thai mat hem. Och nu ska jag göra lite läxor. Sen får jag ju försöka göra mer läxor imorgon om jag hinner. Ska på idol imorgon. Så det blir mycket tv den här veckan ;). Men vi hörs!




SVAR PÅ GISSA KÄNDISEN

Maja om GISSA VEM?:

        E ej så duktig på detta men jag gissar att det är Tyra banks??


Svar: Oj det gick snabbt att svara ;)! Men det var rätt svar! här kommer den rätta bilden:



ÄNDRADE PLANER

Jag sa att vi skulle på så ska det låta ikväll. Men vi ska åka klockan 13.00, så jag kommer inte att komma hem förens klockan 18.00. Men jagg gör en "så ska det låta outfit" innan jag åker. Men nu ska jag i alla fall börja sortera och packa, eftersom jag ska flytta snart (sista november). Men vi hörs!


GISSA VEM?



Tänkte köra en liten Gissa Kändisen. Vem tror du att det är. Kommentera svaret.

GOMORRON



Nu sitter jag i soffan och kollar på tv. Ska börja äa frukost nu. Idag blir det nog rätt så mycket uppdateringar.  Men inte ikväll, för då ska jag på så ska det låta inlspelningen. Jag berättar mera sen. Vi hörs!


SWEET DREAMS

Är sjukt trött nu! Så jag tänkte gå och lägga mig. Men sov sött så hörs vi imorgon! ♥

 


LOUIS VUITTON



Jag bara älskar louis vuitton! Det är det bästa märket typ! Vill ha alla saker med louis vuitton. Vill ha en väska med louis vuitton, smycken, accessoarer, plånbok.. fast det har jag redan, resväska och mycket mer! Om det inte var så hilma dyrt! (Plånboken har jag inte köpt själv, fick den av min storasyster sandra).



 


INGET GJORT!

Tja tja! Förlåt för super dålig uppdatering igår och idag! Hade inte alls lust att blogga! Jag och nathalie har ju vart med varandra hela veckan! Och vi ha inte fått något gjort. Vi måste göra läxor, duscha och mycket annat. Men nu ska jag i alla fall äta middag och sen duscha. Jag får väl gör läxorna imorgon. Vi hörs!



GODIS MONSTER!

Nu sitter jag och Nathalie vid matbordet och bara äter massor av godis! Men snart får vi ta och ge oss! Vi måste ju få i oss lunch oxå :P!


EBBA REKOMENDERAR


Äggröra med bacon! Man kan äta det till frukost, lunch och mycket mer! Desutom är det gott och bra!

RSS 2.0