MINA FAVORIT KLÄDER


Det här är mina favorit kläder, och det är dem jag använder mest. På första bilden har jag på mig ett par super mysiga mjukisbyxor från stadium och en långarmad mysig tröja från hollister, på den andra bilden har jag på mig ett par tajta jeans från lindex och en stickad långarmad tröja från JC. Kommentera vad ni tycker om dem!


RÖR BILDERNA SIG?








10 SAKER NI KANSKE INTE VISSTE OM MIG

  • Jag älskar att kolla på filmer som man såg när man var 3-7 år, t.ex Spirit, Törnrosa, Bamse osv...! Man får så himla många minnen!!! Hahahahahaha! Jätte fjantigt...
  • Jag slutade med välling och napp när jag var 5 1/2 år!
  • Jag ÄLSKAR välling fortfarande... brukar dricka det ibland (i kopp).
  • Jag tycker det är jätte kul att kolla på videoklipp när jag var liten. Inte för att skryta men jag tyckte jag var jätte söt när jag var liten, jag tror faktiskt att nästan alla tycker dem var söta när dem var små!
  • Bryr mig inte så jätte mycket om äkta eller fejk märken.
  • Sminkar mig 4-6 gånger i veckan. Ibland orkar inte slösa tid på att sminka mig halva morgonen.
  • Mitt favoritämne i skolan är Matte. (om man inte får räkna med teater, sång, dans, bild, slöjd och hemkunskap)
  • Älskar att pyssla när man har tråkigt!
  • Kan inte sova utan ljud och ljus. (tv/radio & en liten lampa)
  • Ibland hatar jag mitt utseende och ibland värkligen ÄLSKAR jag det!

JULBILDER FRÅN THAILAND


God jul till er alla! Hoppas ni har haft en härlig dag, för det har i alla fall jag! ♥


JULAFTON!



Ho ho ho! Nu är det julafton och nu badar, solar eller shoppar jag i varma Thailand! Hoppas ni oxå har det bra på julafton! Jag skulle oxå vilja vara i Sverige på julafton med snö. Men jag vill nu självklart vara i Thailand oxå! Men ni får ha en riktigt mysig kväll och en riktigt god jul! Pussar & Kramar!


RECEPT PÅ PEPPARKAKSKOLA

cirkus 35 st

Ingredienser
1 dl vispgrädd
1/2 dl Dansukker Ljus Sirap                                                          
1/2 dl Dansukker Strösocker                     
1 tsk pepparkakskrydda
folie

1. Blanda vispgrädde, sirap, strösocker och pepparkakskrydda i en stor glasskål. Sätt in i mikron på full effekt (700 W) i 5 minuter. Rör om och koka ytterligare i 2 minuter på full effekt.

2. Häll upp smeten på ett smort folieark. Låt pepparkaksknäcken svalna. Klipp i bitar och slå in i papper.



GONATT


Nu ska jag sova! Imorgon ska vi åka till koh samet och träffa några kompisar och vara där under dagen. Ska bli super kul! Godnatt!


INTERNET I THAILAND

Tja tja! Nu är jag i Thailand! Det är super varmt och mysigt här, klockan är 23.11 här, ska snart duscha och sen sova. Ni kanske undrar hur jag kan blogga här? Men jag fick veta idag när jag kom att det fanns internet här i just vårat hus! Hade aldrig tänkt mig det! Men jag kommer inte blogga mycket här för det, kanske 3 gånger i veckan. Men nu kommer en bildbomb från igår & idag!




Jag & Sandra (syrran) när vi lekte lite innan jag åkte


På flygplatsen




På första flygplanet, smaskade på lite snacks! ;)


På andra flygplanet


I taxin påväg till mae phim från bangkok


Framme! Innan vi skulle gå på resturangen som ligger i närheten av området


Coca Cola! ♥

PS: Kommer bilder på huset jag bor i här imorgon eller någon annan dag!


JULKLAPPSTIPS


Mysiga morgontofflor, sockar, pyjamasshorts och t-shirt. Super bra julkapp till ett bra pris, allt från ginatricot.


BYE BYE SWEDEN, HELLO THAILAND!


Nu sitter jag säkert på flygplanet påväg till underbara Thailand! Längtar tills att få kliva ut ur flygplanet och helt plötsligt vara i Thailand! Jag har gjort massa tidinställda inlägg så ni klarar er. Har gjort så att det är ett inlägg varannan dag. Låter det bra? Men vi hörs när jag kommer hem. Älskar er!


NU ÅKER JAG


Nu drar jag till flygplatsen! Dem här kläderna kommer jag att åka i, för att dem är super mysiga, man vill ju alltid ha lite mysigt på flyget! ;) Kommer att sakna bloggen! Puss & Kram! ♥


JULKLAPPARNA


Till Celine


Till Ella


Till Hanna


Till Ida



Här är alla smycken vi gjorde till kompisarna i julklapp. Vart dem fina?


IDAG?!

Tänk att jag kommer att sitta på flyget idag!? Fatta! Imorgon kommer jag att vara i Thailand! Kan värkligen inte tänka mig det! Har längtat att få komma tillbaka till det underbaraste och vackraste "utomlands landet".


LOOOVE!


HAPPY DAY

Tja tja! Nu är jag hemma. Nathalie är oxå här, hon ska sova hos mig idag. Det var jätte kul idag, hade tre styckna shower. Var taggad på alla tre. Men samtidigt var jag lite trött och yr. Men det var bara att vila! Nu ska vi sova för att vi är super trötta! Bilder på julklapparna vi gav till våra kompisar kommer imorgon!
387881_150922225009440_100002749908628_174283_576421200_n_large


GOOD MORNING


377935_10150418745597541_659297540_8774159_1326134867_n_large
Idag börjar vi klockan 11.40!
Jag sov över hos Nathalie inatt. Eftersom vi hade sovmorgon. Så att vi kunde samåka idag. Igår satt vi uppe till klockan 01.00 och gjorde julklappar till några vänner. Visar bilder imorgon, för jag kan tyvärr inte göra nåt mer inlägg idag förutom kanske sent sent på kvällen. För vi åker hem klockan 22.00!  Juste... glömde oxå att säga att jag skrev fel förut när jag skrev "Godnatt min katt!" skulle skriva: Godnatt min skatt!


GODNATT


Nu måste jag värkligen sova så att jag är pigg och glad imorgon, och så att jag orkar att sjunga och dansa! Godnatt min katt! ♥


CHAT


Jag just nu... usel webcamera bild!

Tja tja!
Nu sitter jag och chattar med Nathalie vid datorn. Ska snart äta lite kvällsfika, fixa inför imorgon, blogga och sen sova. Imorgon ska vi ha genrep inför julshowen som är på tisdag. Vi ska ha en julshow på skolan eftersom jag går i en sång, dans, teater, musik och bild skola.


SHOPPING

Tja tja! Idag var jag och mamma som sagt i centrum och shoppade lite. Jag köpte en tröja från ginatricot, en överförningssladd till datorn från mobilen så jag kan överföra bilder till datorn hos pappa, sen köpte jag en nässprej (är super förkyld), och sen köpte jag en "kassaaparat" (barnleksak) till lilla Gabriella eftersom hon fyller år idag. Här kommer lite bilder på vad jag köpt (förutom Gabriellas present).




CENTRUM MED MAMMA



God morgon alla underbara!

Idag ska jag och Mamma till Centrum och shoppa lite. Behöver en eller två nya tröjor/tunikor eller ett par jeans. Har 200 kronor sen ska jag få lite till av pappa för att jag måste köpa en överförningssladd till datorn från mobilen. För min laddare går inte att ta ut sådär... jag förstår om ni inte fattar! Men jag ska oxå få lite pengar till att köpa en present till lilla Gabriella (min kusin). Vi ska dit på kalas idag klockan 3. Det ska bli kul! Hon fyller 2 år. Men nu ska jag äta frukost och göra mig i ordning. See ya!


LÖRDAGSMYS



Nu ska jag upp och kolla på tv och mysa med pappa i soffan. Hoppas ni får en mysig kväll!



HERREGUD!


Yeees! Fortsätt så! Älskar er alla underbara!♥

 


SURPRISE!



Jag har fått internet hos pappa! Trodde aldrig att det skulle komma redan nu! Så nu kan jag ju blogga varenda dag fram tills jag åker till Thailand! Det var ni ite berädda på va?! Men nu ska jag fortsätta att städa i mitt rum och lyssna på spotify, högsta volym!


11:33:08 2011-12-17

Tumblr_lw061x639d1qdbfv5o1_500_large

God Morgon...
eller vad man nu ska säga. Har vart vaken i cirkus en timme. Min dator är lite kocko så jag kan inte göra tidinställda inlägg. Men jag har sparat dem i utkast så jag kan fråga Nathalie sen om jag kan få låna hennes dator och lägga ut dem där... Whatever. Nu så är jag hos Fillan fortfarande. Har sovit över här. Men jag ska gå hem om nån timme eller två, och då kan jag ju inte göra mer inlägg. Men det kommer mer innan jag åker till Thailand. Jag lovar! Jag ska ju vara hos Mamma dagen innan jag åker och då ska jag försöka göra massa inlägg! Vi hörs!


DAGENS KLÄDVAL, JULTEMA




Tröja från Hollister 300:-, leggins vet jag inte, örhängen vet jag inte heller?


TILLBAKA

Tja tja! Nu är jag tillbaka! Äntligen. Har fortfarande inte fått internet hos pappa. Men nu är jag hos min kusin Fillan. Och då kan jag blogga! Vi kommer nog inte få internet innan jag åker till Thailand. Men efter Thailand... då blir det mycket och roliga uppdateringar! Vi åker till Thailand på Onsdag. Längtar sååå mycket! Men eftersom jag inte kommer få internet innan vi åker så ska jag börja göra tidinställda inlägg nu. Men nu kommer lite bilder.




På NO när jag och stella (min bänkkamrat) gjorde labration. Stella fick den att lysa! Hihi


In school


Igår när jag var på mammas jobb på morgonen... vi började 11.15! Då tog jag en kopp te ♥


Pappas goda köttfärsås som vi fick till middag igår. (Ser inte så gott ut men det är det!)


Me and my little brother ♥


Mitt te imorsse


På bussen imorsse


DAGENS KLÄDVAL


Tjöja från Hollister 300:- och Mjukisbyxor från Stadium 99:-

God Morgon! Det blev ett slappt klädval idag! Tycker det är skönt att ha mjukis kläder ibland. Haha! Men nu sitter jag och kollar på julkalendern. Sen ska jag börja göra mig i ordning, sen dra till skolan! Som ni kanske vet så kommer ju jag kanske inte kunna blogga ikväll för jag ska till pappa. Men för hoppningsvis kommer han ha fixat internet tills ikväll. Hoppas!


IMORGON...

Så kanske det inte blir något inlägg... förutom på morgonen. För att jag ska till pappa, men jag har sagt till honom att han ska köpa nätverk tills imorgon, så jag hoppas att har har gjort det då. Jag ska vara hos pappa i en vecka (tills nästa onsdag). Men vi hörs imorgon på morgonen i alla fall! ♥ Puss och godnatt!

Tumblr_lvzxo3a7fo1r0xbu3o1_500_large
Färgglatt!


ÅKER TILL THAILAND OM...

8 dagar! Längtar så himla mycket! Längtar tills att bada, sola, få massage varenda dag, åka ut till olika öar, shoppa billigt, gå på resturang nästan varenda dag och kväll, rulla sig i den lena sanden, slippa skola och läxor, ta fina foton, bli brun som en pepparkaka, snorkla och mycket mer saker! Thailand in my ♥


STAN

Tja tja! Nyss kom jag hem. Efter skolan åkte jag till mammas salong i stan, och sen så åkte vi till GALLERIAN och shoppade lite. Mamma gick in på Monki och köpte tre tröjor. Sen gick vi in på Hollister och kikade. Där hittade jag en tröja som jag ville ha direkt! Skit snygg! Efter det gick vi till Espresso House och fikade. Sen åkte vi hem! Här kommer bildbomb från idag.




Skolmaten idag, super gott!!








Vackert julpynt i stan












Julskyltning på NK


På väg hem i bilen




Tröjan jag köpte. Super skönt material! 


GOD NIGHT

Day_dreams_by_uglybug-d33o2j8_large
Nu ska jag sova. Sov sött och dröm din dröm! ♥


HAHAHAHHAHH


Hhahahah! Garvar typ ihgäl mig! Älskar bebisen som blir så där rädd vid 0.26. Haahahahaha!


TOFFIFEE






Tja tja! Har inte bloggat nåt idag, har vart hos Nathalie. Men nu är jag hemma. Och imorgon ska jag vara hemma hela dagen. Så då blir det mer uppdateringar!

Men nu sitter jag och äter Toffifee. ♥Älskaaaa!!♥ See ya!


LUSSEBULLAR


Tja tja bloggen! I helgen har jag inte haft tid eller ork att blogga. Ska bli mycket bättre, jag lovar! Men på onsdag ska jag till pappa, och jag tror inte han har fixat internet tills då. Men jag hoppas det!

Idag har jag vart hos Emma. Vi har bakat lussebullar och haft skoj! Och nu är jag hemma och ska sova. Jag och mamma ska ev. åka till stan på tisdag eller i helgen och shoppa. Har bara 300 att shoppa för men det är bättre än ingenting! Ska typ bara köpa någon tröja eller nåt. Så det blir väl ingen stor shopping om man säger så! Men vi hörs imorgon alla fina! ♥


STRESSIG DAG

Tumblr_lgel59xu4u1qgujfno1_400_large
Sorry för dålig uppdatering idag! Har haft super stressigt. Förts kom jag hem och packade kläder och sånt till Nathalie (ska sova över hos Nathalie idag). Sen åt jag middag där, tacos! Och efter det hade vi rätt så stressigt till genrepet på vår dansuppvisning som var klockan 20.00! Imorgon är det dansuppvisning! Är sjukt taggad! Vi hörs!


NYDUSCHAD


Nyduschad tjej som ska sova nu! Good night ♥


SPOTIFY

Sitter och lyssnar på lungna låtar från min spotify. Super skönt, tycker jag! Jag brukar typ alltid sjunga med, det är värkligen super härligt... haha! Ni tycker säkert att jag är helt kocko! Här kommer en bild på min spotify lista, "lungna låtar" lista.
Typ bara taylor swift... men om jag får erkänna så tycker jag hon är super bra!

I'M BACK

Tumblr_lvuzalupxn1r7fkyvo1_500_large

Nu är jag äntligen tillbaka! Var hos pappa igår, så det var därför det inte blev några uppdateringar. Men nu är jag tillbaka och kommer vara det tills nästa onsdag! Så då får jag en hel vecka på mig att blogga. Sen ska jag ju till pappa igen och då KANSKE pappa har fixat internet.

Nu sitter jag i soffan och dricker chailatte ♥. Snart kommer Line (Jennys barn) hem från skolan. Så jag passar ju på att göra ett inlägg innan hon vill leka kurragömma eller nåt. Vi hörs alla underbara!


GOD MORGON


6390482261_d7705e0767_z_large
Vaknede för cirkus 30 min sen, och jag är inte så jätte trött. Har 40 min på mig innan jag ska börja gå till bussen! Skönt. Ikväll ska jag försöka göra många roliga inlägg.
Vi hörs då! ♥


SKÖNT!

Jag älskar att känna sig helt ren om hela kroppen, ha nytvättade rena kläder, ha lent och rent hår, ha rena tänder, vara len om huden, vara klar med att tillexempel packat sakerna till skolan och bara vara klar med allt tills imorgon, så att man slipper strässa. Allt det här känner jag just nu. Så himla skönt! ♥ God natt ♥






HEMMA

Tja tja alla underbara! Igår var jag hos pappa, och vi har inte något internet där än, så det är därför det inte blev så mycket uppdateringar... Men nu är jag hos mamma och jag ska snart duscha, plugga engelska, dricka chailatte och kasnke ta någon macka, sen gå och lägga mig. Men igår när jag var hos pappa fick jag en ny tandborste och tandkräm som jag kan ha hos pappa, sen fick jag en hårborste, en ny deodorant och shampo & balsam, som kanske var lite onödigt att köpa eftersom mamma är frisör så hon skulle bara kunna ta hem shampo & balsam... men skit samma. Här kommer lite bilder från dagen och gårdagen.

Jag, Celine, Nathalie och Hanna + Ella som tog fotot. Vänner livet ut!


Första isen!


Första snön!


Grejerna jag fick av pappa


Råtta i skolans gran!







.


SANN BILD!


JUSTE!



Har helt glömt bort att det är måndag imorgon! Måste duscha, packa gympakläder och mycket mer! Herregud! Undrar när jag kommer i säng...


PAPPARKAKSBAK










Nu har jag och Line (Jennys dotter) bakat pepparkakor! Vissa blev lite brända men skit samma. Jag älskar att göra papparkakorna lite roligare med glasyr/pyntegele och stössel. ♥


ANDRA ADVENT


God Morgon! Idag är det andra advent. Tänk att tiden går så fort! Känns som om första advent var igår. Nu sitter jag och dricker te, och äter en macka. Vaknade väldigt tidigt även om jag var uppe till typ 2 igår för att vi hade gäster. Vi ses! 


KURRAGÖMMA?


Me right now... tired! (usel bild)

Hej hej! Är super trött! Har sprungit runt och letat efter några små tjejer som alltid vill leka kurragömma med mig... Så det är därför jag inte bloggat så mycket. Men nu sa jag att jag skulle ta en liten "paus". Måste vila. Vi hörs!


GRYMT KUL

















Hej alla underbara! Nu är jag tillbaka! Vi hade grymt kul igår, vi klädde ut oss, åt godis & drack julmust och mycket mer! (Det är därför jag inte har bloggat nåt). Men ibland hittade vi inte på någonting, så då tog vi kort på typ allt möjligt. Haha! Men nu är jag hemma. Ska snart åka och kolla på min lillebrors hockey match. Inte så kul men jag har ändå inget att göra. Hinner kanske göra ett inlägg innan jag åker.

Love to you ♥


DAGENS SLAPPA KLÄDVAL




T-shirt - H&M, Kofta - Åhlens, Mjukisar - ? (Super dåliga bilder)

God Morgon! Det blev ett mjukis klädval idag. Orkade inte sätta på mig några jeans eller nåt sånt när jag ska sova hos Celine idag. Då ville jag ha lite mys kläder. Whatever! Nu sitter jag vid tv:n. Ska snart äta frukost, borsta tänderna och sen börja gå till bussen! Vi kanske hörs hos Celine. Eller så blir det här sista inlägget för idag! :(
Love to you


TYRA BANKS OSMINKAD


Man kan ju säga att Tyra Banks INTE är så fin utan smink!


20:00:00 2011-12-01


Hej hej! Har inget att göra! Sitter bara vid tv:n och har tråkigt... Men nu ska jag dricka chailatte! Det kanske gör mig på lite bra humör ;). Vi hörs!

FÖRSTA DECEMBER

Tumblr_lv0nyexth41qd0pymo1_500_large

Tja tja! Nu är jag äntligen tillbaka! Och idag är det äntligen första december! Har längtat efter jul! Igår har jag vart hos pappa och där har det ju inte funnits någon dator. Men nu är jag tillbaka och ska börja blogga igen. Imrorgon ska jag sova över hos Celine (en kompis). Nathalie ska oxå det. Så det blir en tre tjej kväll! Vi kommer säkert ha super kul men jag kanske inte kommer göra like mycket uppdateringar som jag brukar. Men det KANSKE blir ett i alla fall. See ya! ♥


RSS 2.0