HALLOWEEN GODIS!


Här är godiset vi har fått sammanlagt dem här två dagarna! Det blev riktigt mycket tycker i alla fall jag. Gott är det oxå!

MISSFÖRSTÅND?

Asså det där inlägget med lovley cool,det var bara skoj! jag skulle skoja med nathalie.. och då glömde jag bort att ändra det! Men som tur är att jag har ändrat det nu! Ville bara säga det om ni undrade?!


.

Nu ska jag till Nathalie. Vi ska ju senare ut och tigga godis idag igen. Visar bilder ikväll på godiset vi har fått! Vi hörs senare då!



GOD MORNING MONDAY!


Nyss vaknade jag och Nathalie av att min super irriteraande lillebror kom in i rummet och skulle hämta datorn! Han klampade i golvet super högt för att vi skulle vakna typ? Han är värkligen super jobbig! Men nu kollar vi på tv och snart ska vi börja göra ite frukost. Vi hörs då!


SOVDAGS


Nu ska jag och Nathalie sova! Nathalie ska sova hos mig idag. Idag fick vi super mycket godis + en påse med salta skruvar! Igentligen var det ju inte halloween idag. Men vi ska gå imorgon oxå, när det är riktiga halloween! Jag lägger ut bilder på godiset + allt annat imorgon när vi fått mer!

God Night sweetheart's!

FEGISAR

Nu är vi hemma hos mig. Vi skulle plinga på några hus påväg hem till mig, men vi har hitils inte vågat! Haha.. vi är lite fega. Men vi tycker att det är pinsamt. Men nu ska vi ut igen och vara modiga som normala barn! Haha...


HALLOWEEN OUTFIT

Nu ska vi (jag och nathalie) gå ut och tigga godis. Vet att ni kanske tycker att vi är lite fjantiga men man är ju fortfarande barn ♥. Men det här är i alla fall våran halloween outfit + facelook. Vi har gjort klänningarna själva. Vad tycks?

OBOY & MACKA

Godmorgon! Vaknade för ungefär en halv timme sen. Och nu sitter jag i soffan och kollar på barnprogram! Haha, brukar göra det på morgonen eller när jag är sjuk, jag tycker i alla fall att det är rätt så mysigt :). Men nu ska jag ta och göra oboy och en macka, blev riktigt sugen på det! Sen ska jag väl möta upp Nathalie någonstans. Jag kanske gör ett inlägg till innan jag går. Vi hörs då!



TIRED

Förlåt för dålig uppdatering idag. Har ju vart med Nathalie idag så jag har inte hunnit för vi har gjort en sak tills imorgon som jag ska berätta nu. Vi har gjort en varsin klänning som vi ska ha imorgon och på måndag. Eftersom det är halloween. Jag visar bilder på klänningen imorgon. Nu är jag i alla fall super trött! Så jag ska nog gå och lägg mig om en timma eller nåt. Jag tror jag inte kommer att orka göra ett inlägg till så det hä får bli det sista för idag! Men i ses imorgon då!


MÅSTE HA!


Rött läppstift är nåt jag värkligen måste ha! Sen jeans har jag så lite så det skulle vara bra med ett par nya jeans. Och den där tröjan var så himla fin!

 


VEM SER DU?



1. Kolla på bilden i cirkus 30 sekunder.
2. Sedan blundar du.
3. Vem ser du?!

kommentera om vem du såg!


CALL NATHALIE



Nyss vaknade jag! Sov morgon kan man ju säga! I vanliga fall när jag har lov brukar jag vakna klockan 8-9. Men nu ska jag ta och ringa Nathalie och se om hon kan göra nåt idag.


FREDAGS MYS


Sitter nu i soffan och kollar på idol, dricker cola och äter popcorn! Hoppas ni får en härlig kväll!

 


ADELE - SET FIRE TO THE RAIN


Dagens låt. Super bra tycker jag!

HÖSTLOV!


Äntligen är det höstlov! Det betyder att man får ha sovmorgon, vara uppe hela natten (endast en eller två gånger på lovet), halloween, godis, chips, inte plugga och mycket mycket mer! Idag kommer Nathalie hem! Hon har vart i spanien i gran canaria. Om hon kommer hem snart så tror jag att vi ska sova över, för det gör vi alltid när någon av oss har vart utomlans. Men nu ska jag i alla fall kolla på tv och mysa. Vi hörs!


FRIDAY OUTFIT



Rosa stickad tröja från vero moda, jeans från H&M, halsband vet jag inte.


God Morgon! Idag är det fredag! Sista dagen på veckan! Skönt. Men idag på skolan ska vi redovisa om typ vad vi har lärt oss och så om afrika, inte riktigt men nästan så, årkar inte berätta hela historien. Men jag kommer hem kanske vid halv 4 i eftermiddag. Vi hörs då!


CONNIE TALBOT SJUKT DUKTIG!

Connie Talbot är ju sjukt duktig på sjunga! När hon var 6 år var hon sjukt söt och duktig och nu är hon ännu sötare och duktigare! Kolla bara hur bra hon är!


När hon var 6 år och super duktig + söt!




Nu när hon är ännu duktigare + sötare!

FÄRG I HÅRET


Sitter nu med färg i håret, jag ska inte färga hela håret, jag ska bara slinga. Mamma hade lite färg över när hon hade färgat hennes kompis. Ni kanske inte visste det men min mamma är frisör.


LITEN SHOPPING

Tja tja! Nyss kom jag hem. Slutade skolan halv 3. Efter skolan drog jag hem sen när mamma kom så åkte vi till centrum för att köpa en bandyklubba till Olle (lillebrorsan). Efter så fikade vi på espresso house. Sen gick vi in på vero moda och kikade lite, och då hittade jag en fin stickad tröja, med ett super mysigt matrial. Så då köpte jag den och sen åkte vi hem! Här kommer bilder på det jag köpte och lite mer.






SÖT!




Världens sötaste igelkott unge! <3


DAGENS HÖSTBILD


Så himla vacker! Eller vad tycker ni?


I'M HOME

Kom hem för ungefär 3 timmar sen. Men jagg har inte haft lust att blogga. Jag var så himla trött. Men nu så är jag i alla fall hemma! Nu ska jag måla naglarna, fixa inör kvällen och sen kolla på tv och slappa en stund. Jag kanske gör två inlägg till innan jag lägger mig. Men vi får se. See ya!


KOMMER HEM SNART

Jag kommer hem snart. Nu är jag på någon grejs typ, men i alla fall där kan man låna datorer ipad och allt typ. Men jag ska vara här en stund till, sen ska jag gå till bussen och dra hemåt. Jag kanske gör ett inlägg till innan jag åker.
Vi hörs då!

DAGENS KLÄDVAL


Vit kofta från Lindex, Vitt linne från Kappahl Och jeans från H&M som inte syns på bild.


Nu har ag suer bråttom så jag hinner inte skriva ett inlägg tyvärr. Men jag kommer hem ungefär halv 4. Vi hörs då!


NEXT DUSCHA

Nu ska jag duscha. Har nyss haft dans och har svättats mycket. Super hård träning idag.. Men innan jag duschar ska jag dricka ♥ chai latte ♥

REKOMENDERAR


Jag rekomenderar denna "smoothie". Häll i "Filmjölk Jorgubb" och sen
om man vill kan man ta i banan bitar. Super gott! Det är inte direkt en
smoothie då!

DAGENS KLÄDVAL


En svart topp med text "running wild" från H&M, Jeans från Kappahl och ett vitt linne från Kappahl.
Blev en dålig webcam outfit idag tyvärr!


ÄNTLIGEN!

Nu är jag äntligen hemma! Kom hem för ungefär tre kvart men ändå. Nu sitter jag i soffan och kollar på tv. Är så himla trött. Men imorgon är det sovmorgon! Börjar inte förren klockan 10. Så då kommer jag att hinna göra Outfit och sånt på morgonen som jag aldrig hinner. Men nu ska jag ta och göra smoothie!


 


UTTRÅKAD

Tja tja! Nu är jag i skolan. Sitter i korridoren och väntar på nästa lektion och har sjukt tråkigt. Vill bara hem just nu! Har värkligen inget att göra nu, jag är bara trött!


GOD MORGON



Idag ska jag till skolan, som vanligt... jag kommer hem cirkus halv 4. Jag har inga planer för dagen så eventuellt kommer jag gör massor av uppdateringar. Outfit kommer oxå ikväll. Men vi hörs då!


KNÄPP?


Man blir helt knäpp av den här bilden! Rör den sig?

-

Sorry för dålig uppdate idag! Har vart hos en vän tills klockan halv 9. Men nu är jag hemma och det är det viktigaste!

Nu ska jag dricka te. Har så lite chai latte pulver så jag ville spara det tills imorgon på morgonen. Men vi hörs då! ♥

 


AFRIKA

Nu är jag i skolan! Vi harju sista veckan innan lovet så nu läser vi typ om afrika och så. Men snart så börjar vi så nu måste jag dra. Vi hörs!



MUNK + CHAI LATTE


Nu sitter jag i soffan, kollar på tv och äter detta ↑. Super mysigt!


SKUGGBILDER





Lite skuggbilder jag tog igår. Var dem snygga?


LIKA SOM BÄR



                             Sjukt lika! Eller vad tycker ni?

HOCKEY

Tja tja! Nyss kom jag hem. Har varit i ishallen och kollat på min lillebrors hockeymatch. Faktiskt rätt så spännande tycker jag. Snart ska jag dra hem till Felicia. Jag har inte haft någonting att göra i helgen. Tråkigt. Men jag har ju fillan! Jag kommer väl hem om cirkus 2-4 timmar. Vi hörs då!

 


SÖÖT!



Typ världens sötaste lilla krabat! Har aldrig sätt ett så sött litet djur! Vill ha!

HEMMA

Nyss kom jag hem! Blev super sent än vad jag hade tänkt! Men det var för att idag så skulle min lilla kusin Felicis (fillan) gå på en halloween fest! Så då hjälpte jag henne med att välja kläder och och fixa håret och så. Men i alla fall.. ungefär vid fyra åkte vi hem till en tjej som heter Kim. Hon är super duktigt på att sminka andra. Hon är utbildad till det. Så då fick hon bli sminkad hos henne! Jag kan säga att hon blev snyggast av alla på festen tycker i alla fall jag! Alla hade typ såhär häxdräckter, när hon lixom kom dit som ett lik! Men i alla fall så blev hn super söt! Här kommer lite bilder på henne.



TILL FILLAN

Nu drar jag till Felicia. Kommer hem om kanske 1 timme eller 2. Förlåt för usel header! Jag ska snart byta igen.. jag såg att den blev riktigt liten!

GOD MORGON

Nu sitter jag och fillan och kollar på tv. Vi har nyss vaknat. Lite sent kanske? Nu ska vi göra lite chai latte. Vi hörs då.


MODE



Typ nya höst modet! Eller vad tycker ni? Jag tycker att det är skit snyggt! Om jag hade lite mer pengar skulle jag köpt allt!

NOW I'M HOME

Nu är jag hemma. Jag slutade halv 2. Men jag kom hem lite sent för att jag hämtade fillan på skolan. Så vi gick hem efter det! Det var super jobbigt, det är typ 2 kilometer dit! Whatever.

Nyss så åt vi tre skålar fil och flingor! Vi var typ super hungriga. Nu ska vi bara kolla på tv och chilla.. haha!


SVAR PÅ GISSA KÄNDISEN

Anonym om GISSA KÄNDISEN:
Vanessa Hudgens ;)
                   Svar: Rätt! Du skulle kunnat fått en länk om du hade blogg..

LÄSKIGT!

image description

1. Kolla på dem tre prickarna flickan har över sin näsa. Kolla länge....
2. Sedan kollar du upp i taket!

VAD SER DU?! Kommentera om vad du såg!

ROSA OCH SÖTT!

Tumblr_lter327qtk1r0ypfoo1_500_large

Typ världens sötaste rum! Eller vad tycker ni?


FRIDAY



God Morgon! Äntligen är det fredag! Sista skoldagen på veckan! Skönt att ha helg sen. Nu ska jag borsta tänderna och sen börja gå upp mot bussen. Vi ses kanske i skolan men om inte så syns vi ju i eftermiddag!

TIME TO SLEEP



Är super trött nu.. Men imorgon är det fredag, sista skoldagen i veckan! Skönt. Vi ses imorgon!


SOM EN NY IPHONE


Äntligen har jag fått komma hem med en slipper ny iPhone! Den är inte splitter ny då men det är typ så eftersom den har ett helt fint nytt glas på skärmen med inga repor och sprickor! Ingen bryr sig..

Nu ska jag äta middag sen duscha. Vi hörs då!


GISSA KÄNDISEN


Vem tror ni att det här är? Svara i kommentarer.

CHAI LATTE



Nu ska jag dricka chai latte! Gotti gotti.

WITHOUT YOU



Bästa låten! Den är så himla bra! Eller vad tycker ni?

HOME

Nyss kom jag hem! Blev lite sent idag. Snart ska jag äta middag, sen ska jag blogga för fullt! Typ ett inlägg per minut, nä men kanske ett inlägg i halvtimmen (om jag kommer på något bra att skriva om)

Vegetatie_pe_plaja-1280x800_large

Längtar till thailand...

2 LEKTIONER KVAR

Kommer hem om cirkus 3 timmar! Då gör jag myycket uppdateringar! Jag har bara 2 lektioner kvar (står i rubriken↑) Men vi ses snart då!


VILL OCH MÅSTE HA!



Den här rosa måste jag bara ha. Det är så fin! Jag ska ju få en dator i december typ, så kanske jag ska köpa den! Om den finns kvar då. Hoppas!

I'M HOME AGAIN

Nyss kom jag hem från dansen! Blev lite sent för efter dansen var jag tvungen att följa med mamma till cafeterian, (Mamma är cafeteria-ansvarig (stav?) för min lillebrors hockey typ) för att hon var tvungen att vara där och hjälpa till. Men nu är jag i alla fall hemma och det är det viktigaste :).

Nu sitter jag i soffan, kollar på tv och snart ska jag göra chai latte! Sen ska jag väl fixa inför imorgon, sen sova.


TRÄNING

Idag har jag inte bloggat något! För imorsse hade jag lite stressigt. Men nu är jag hemma och snart ska jag på dansträning. Ska bara äta middag och byta om! När jag kommer hem får ni mycket uppdate!


DUSCHA




Har svättats sjukt mycket idag på idrotten! Och jag hade ingen handuk. Så jag får duscha nu. Är fortfarande lite svettig.

SOMEONE LIKE YOU



Jag älskar den här låten! Särskilt när Beth sjunger den. Jag tycker hennes röst passar in i den! ♥


PAUS



Nu har jag städat typ hälften av allt! Är super trött. Så nu tar jag en paus. Ligger i soffan och tittar på tv, men snart ska jag börja igen!


STÄDA!


Nyss kom jag hem från skolan! Det gick inte att vara med Nathalie idag.. Så nu är jag hemma själv. Förutom att min lillebror är här då. Jag får väl stå ut! Ska börja städa lite i huset nu. Det är super stökigt! Ligger saker och disk överallt! Men vi ses efter ♥

MONDAY

312071_215454878521500_126797284053927_552401_1792526619_n_large

God
morgon! Nu sitter jag i soffan med morgonrock och myser. Ska snart sätta på mej kläder, äta frukost och dra till skolan. Är super trött.. Hatar mondagar! Men idag så drar jag kanske hem till Nathalie. Men vi får se.. är inte säkert att det går. Men om inte så kommer jag hem och gör så mycket uppdateringar som möjligt ♥

See ya!

♥ CHAI LATTE ♥


Nu ska jag dricka chai latte. Jag älskar chai latte! Rekomenderar verkligen det. En av dem godaste drickorna när man är glad, ledsen, när det är vinter, sommar.. ja typ i alla lägen!


HEMMA

Nu så är jag hemma! Emma är oxå här, och nyss så fixade vi så att hon kan ladda ner appar från appstore. Så nu ska vi ladda ner lite spel, sen ska vi spela, spela och spela på våra iPhones! Vi hörs ♥



TRÄNING SNART

Snart ska jag på träning. Pappa kommer snart och hämtar mig, jag är fortfarande hos Emma. Efter dansen ska vi åka till centrum och kolla på ett skal till Emmas nya iPhone. Sen åker jag nog hem till henne igen, eller så åker vi hem till mej! Men vi ses då ♥


Puss


MIN OCH EMMAS KVÄLL



Nu ska jag och emma dricka cola, äta chips, kolla på tv och mysa! Vi hörs imorgon ♥

 


HOS EMMA

Hej! Har inte vart alls bra uppdatering igår och idag. Igår hade vi som sagt så kul så jag hann typ inte göra inlägg. Och idag har jag strässat hem till Emma! Hon fyller år idag och mamma kunde typ inte hämta mej så tidigt. Men whatever! Nu så är jag som sagt hos emma. Jag ska sova här inatt! Vi kommer ha super kul :)! Men vi ses snart ♥

Happy-birthday_large
Happy birthday to you Emma!

SKIT KUL!

395575-10-1318522147926_large

Hej hej! Jag vet att jag inte har bloggat så mycket idag.. men vi (jag, nathalie och celine) har skit kul! Orkar inte berätta allt vi har gjort men. Jag skriver kanske lite mera senare.


FRIDAY



God morgon! Det är frost och kyla ute! Hur jan det lixom vara frost redan? Men det betyder i alla fall att det börjar bli vinter och närmar sig mot thailand. Längtar! Men idag efter skolan drar jag hem till Nathalies pappa. Jag och en tjej som heter Celine ska sova där idag. Jag har typ full packning! Men i alla fall.. då kommer jag inte göra så mycket updatering! Men vi får se..


NEXT:



Duscha, efter göra chai latte, fixa inför imorgon, sen sova! Är sjukt trött ♥


HEMMA

Nyss kom jag hem från Nathalie. Har skit ont i mitt finger, jag har stukat den. Man kan säga att det var både mitt och Nathalies fel. Vi brukar alltid bråka! Inte så att vi inte är med varandra på flera dagar, men vi kan bli riktigt irriterande på varandra och börja slåss. En gång så slog jag faktiskt Nathalie på armen så att hon fick ett stort blåmärke.. Men sen blir vi som vanligt igen efter 10 minuter.. Men i alla fall så sparkade hon mej i sängen och råkade träffa mitt lillfinger så nu är det helt svullet och jag kan typ inte röra på det. Kanske låter lite fjantigt men, det gör verkligen svin ont!

Jag vet att det är är helt ointresserande!



EFTER SKOLAN:

så köpte jag en chai latte från espresso house. Super gott! Men sen så åkte vi hem till Nathalie, och nu är vi här. Jag kommer att vara här till cirkus 8. Sen kommer jag hem och kanske gör ett sista inlägg för dagen! Och imorgon är det fredag! Den här veckan har gått super fort tycker jag!



Bils jag tog på bussen idag ♥

SLAPPAR

Har inte gjort ett inlägg på ett tag på grund av att olle har haft datorn och jag fick absolut inte ta den! Men nu så fick jag den i alla fall, så nu så tittar jag på roliga videos på youtube. Sök på Best Funny Video Ever. Den är super bra, haha!


DAGENS KLÄDVAL



Tröja: Gina Tricot
Jeans: Kapphal tror jag


HOME

Nyss kom jag hem. Ligger i sängen och vilar. Har vart en lång dag idag. Började 08.25 och slutade 15.20, 7 timmars dag! Det är den längsta dagen i veckan. Whatever! Snart ska jag äta middag, och efter det så gör jag outfit. ses ♥


Bild från idag på mina skor typ..

KOMMER HEM SNART

Tumblr_lsy9jn1mjy1qc144qo1_500_large

Imorrse hann jag inte göra ett inlägg. Men nu ärjag i skolan och ska snart ha min sista lektion! Skönt. Men jag kommer hem runt 5. Vi ses då!


INPACKNING

Sitter med inpackning i håret.. ska snart gå och skölja ur det. Sedan ska jag fixa inför imorgon sen sova! Vi ses imorgon ♥


MAGKNIP

Ligger i soffan och har en jävla magknip! Skit jobbigt. Jag har nyss vart på dansen men jag fick bara sitta och kolla på. Jag hoppas värkligen att jag blir bättre imorgon! Men vi får se.. nu ska jag göra lite chai latte.


HEMMA HOS NATHALIE

 

Hej hej! Nu är jag hos Nathalie. Mamma och jag ska äta middag här idag. För att vi har visning på vårt hus. Outfit kommer strax! <3

GOD MORGON



Snart måste jag börja åka till skolan. Har en riktigt tråkig skoldag idag, bara massa lektioner! Whatever. Idag känner jag mej lite bättre. Skönt! Jag gör Outfit i ikväll när jag kommer hem från skolan! Vi ses ♥


NEXT: SVENSKA HOLLYWOODFRUAR



Nu ska jag kolla på svenska hollywoodfruar, sen ska jag ta fram kläder och sånt till imorgon, sen gå och lägga mej!


TIRED

Är fortfarande så sjuukt trött! Jag vet inte vad det är med mej. Är jag sjuk? Sitter i soffan, kollar på tv, dricker chai latte och har tråkigt. Det ända som är bra nu är typ chai latten.. Får väl hoppas att jag blir bättre imorrn.


♥ SUSHI ♥



Nyss åt jag sushi till middag. Det var super gott! Jag värkligen älskar sushi!! ♥

HEADER KLAR TILL IDA



Nyss gjorde jag klart idas header! <3 Vart den fin?  http://idasamuelssons.blogg.se

HOS NATHALIE

Nu så är jag hos Nathalie. Ska hem om cirkus 10 minuter för att jag är riktigt trött. Pappa kommer och hämtar mej för han slutar jobbet snart. Ingen bryr sej!

Men vi syns när jag kommer hem ♥

DAGENS KLÄDVAL



Min The Beatles t-shirt och Jeans.


God morgon!! Snart måste jag och Nathalie till bussen. Jag kommer hem i eftermiddag, men om inte så är jag hos Nathalie.


DOUBLEMINT



Nyss kom pappa hem. Han har varit i danmark. Och då så fick jag alla dem här tuggummina!
Dem här räcker säkert i en månad! Haha...


PASSIONSFRUKT

Tumblr_lov403jcre1qeft5ho1_1280_large
Sitter och äter passionsfrukt! Super gott tycker jag. Nathalie kommer om cirkus 5 min.
Hon ska sova hos mej idag. Vi ses!

PANNKAKSTÅRTA


Så här ser pannkastårtan ut! Den är mycket godare än vad den ser ut.


HOME

Nyss kom jag och Nathalie hem från träningen. Och snart tror jag att vi ska börja med pannkakstårtan. Vi ska bara gå och handla ingredienser. Vi kommer hem alldeles strax!


TRÄNING



Snart måste vi börja åka mot dansen.
Vi kommer hem om cirkus 2 timmar. Dåm kanske vi ska göra pannkakstårtan! Vi gjorde ju aldrig den igår för att vi hann inte.

Men vi ses efter dansen!!


MORNING

Nyss så vaknade jag och Nathalie, vi ligger fortfarande i sängen och drar oss. Men snart måste vi gå upp för vi ska på träning klockan 11.15! Jag gör ett inlägg innan vi åker <3.

See ya!


TIME TO SLEEP



Nu ska jag och Nathalie sova för att vi är super trötta! Vi sitter med varsin dator ↑ och bloggar det sista inlägget för idag. Men vi ses igen imorgon. Då jag kommer med mycket uppdateringar!

Idag så åt vi en lyx middag! Min mamma, min lillebror och jag var ju här (hos Nathalie) och åt middag. Men i alla fall. Då åt vi tre rätters middag. Allt var supergott! Whatever..

Nu så är jag kvar här för jag ska ju sova hos Nathalie idag. Och nu ligger vi i sängen och bloggar. Vi har våra nattlinnen på oss, inte för att vi ska sova men.

Här kommer en bild på efterrätten vi åt!



NYTT I GARDEROBEN



Ett par nya skor med små kilklackar köpt på dinsko. Och en t-shirt från gina tricot.

Jag sa att jag skulle komma hem efter att jag hade shoppat och de. Men jag åkte till Nathalie. Så det är därför jag inte bloggat på ett tag. Men nu har jag min dator här så jag och Nathalie kan blogga på varsin dator. Jag tog med datorn när jag skulle hämta mina saker för jag ska sova här :). Men vi ses!

NATHALIE KOMMER SNART

Snart kommer Nathalie hit och hämtar mej. Vi ska först åka till Bence (Nathalies lillebror) simskola och kolla på. sen ska vi åka till haninge centrum! Men jag kommer hem om ungefär 3 timmar eller tidigare. Då ska vi börja göra pannkakstårtan! Hoppas den blir god!

GOD MORGON


Idag vaknade jag super pigg! Gick upp och tog en dusch sen så åt jag frukost. Och snart sa jag ringa Nathalie och se om hon kan göra nåt. Hade tänkt på att göra en pankakstårta idag. Jag måste bara se så at vi har tillräckligt med glass. Annars får jag väl gå och köpa det! Vi ses om en stund! <3

VEM HEJAR NI PÅ?

Vem hejar ni på i idol? Jag hejar självklart på amanda persson och Moa Lignell. För:

Amanda har en sjukt cool röst och att hon har gått på min skola förra året!

Moa berör mej, och hon gör mej glad för att hon har en så himla fin röst!




HOME SWEET HOME

Il_570xn.215426829_large

Nu är jag hemma igen! Skönt att ta det lite lungt! Har inte suttit stilla på hela dan känns det som! Nu så ska jag byta kläder till ett par mjukisar eller nåt. Känns lite skönare tycker jag!


NU ÄR DET DAGS FÖR...



Nu ska jag kolla på idol och äta detta ↑
Hoppas ni får det lika mysigt som jag ikväll!


DAGENS KLÄDVAL




Leggins: ?
Tröja: Gina Tricot
Halsduk: Glitter



Idag så sa jag att jag skulle komma hem halv 4. men jag slutade mycket tidigare än vad jag hade trott! En timme tidigare. Men jag åkte hem till Nathalie så det var därför jag kom hem senare! Men nu är jag hemma och nu så ska jag och mamma åka och köpa godis och chips till fredagsmys! <3

Vi ses om 40 min!


SPANSKA

Nyss så hade vi lunch, det var hamburgare. Inte direkt lika god som vanligt! Men nu ska jag i alla fall ha spanska. Men nu måste jag dra!! Ses i eftermiddag ♥


FRIDAY

3736_large
Idag är det äntligen fredag! Sista skoldagen på denna vecka! Ser fram emot sovmorgon och ledighet.

Om ungefär en kvart ska jag åka till skolan. Ska bara fixa mig och borsta tänderna, sen drar jag! När jag kommer hem så får ni se på mycket uppdatering! Jag kommer hem rätt så tidigt, ungefär klockan halv 4. Okej det kanske inte är så tidigt, men asså jag brukar ju komma hem typ halv 5. Men vi ses i alla fall då!


GOD NATT

Nu är jag helt slut. Kommer säkert somna vilken sekund som helst! Så nu måste jag värkligen sova! God natt alla mina läsare!


♥ CHAI LATTE ♥

Nu sitter jag i soffan, kollar på tv och dricker chai latte! Så himla gott! Snart ska jag nog äta nå macka eller nåt, för att jag är rätt så hungrig. See ya!


GOD KVÄLL

Nu är jag hemma från Nathalie. Har vart hemma ett tag nu då. Men när vi kom hem tyckte typ mamma att det var för sent att laga middag. Så vi åt sushi! Det var super gott. Men nu så ska jag kolla lite på tv, sen ska jag nog städa rummet lite. Jag gjorde aldrig det igår för jag orkade typ inte.. haha, lata jag!

Här kommer en bild från idag!

image description
                                      Julia, Ida och Jag!


PÅ BUSSEN

Nu sitter jag på bussen med Nathalie. Vi ska hem till henne så jag kommer inte att göra så mycket uppdatering ikväll. Men vi får se, jag kommer hem ungefär 7.


MENTORSTID

Nu sitter jag på mentorstiden. Vi pratar och har super mysigt. Nu måste jag sluta skriva tyvärr.

Vi ses!


GOOD NIGHT



Nu måste jag sova för att jag är värkligen super trött! God natt alla fina läsare ♥

MÅLA NAGLARNA

Nu ska jag ta och måla naglarna. Inte så viktigt, jag vet!

Men efter det så ska jag göra lite kvällsfika, planera kläder tills imorgon, snabbstäda rummet och sen gå och lägga mej. Jag är riktigt trött så jag undrar hur jag kommer orka det här!


Jag för 5 minuter sen. Ignorera mej på första bilden!


PLUGGA KLART, NEXT MIDDAG



Nyss pluggade jag klart, och nu blir det middag då da. Hoppas det blir något gått!


I AM HOME

Nu har jag äntligen kommit hem från skolan! Så himla skönt, efter en hel dag med bara jobb och massa människor! Men nu så ligger jag i min säng och vilar, snart ska jag plugga matte och dricka lite chai latte. efter allt detta så kommer jag blogga, blogga och blogga!

Här kommer lite bilder från idag.


Mitt skåp, inte så intressant men.


Jag idag på skolan. Inte så fin...


På musiken idag i skolan, inte världens finaste bild men.


Efter skolan idag när jag och Nathalie var på pressbyrån.. kolla vilka söta saker!



SLUTAR STRAX

Jag slutar skolan om ungefär 2 timmar. Och då kanske jag åker hem till Nathalie men om jag inte gör det så kommer jag hem och gör mycket uppdatering!! Idag vet jag att jag inte har träning :).


DAGENS KLÄDVAL



Ett svart linne, min halsduk och gråa mjukisar. (Jag blev väldigt mjukis klädd idag!)

God morgon! Fy vad dåligt väder det är, jag tror jag måste ha vinter jackan idag. Whatever. Nu ska jag äta frukost, fixa mej, borsta tänderna och sen åka till skolan! Idag kanske jag ska hem till någon vän, så det kanske inte blir världens bästa uppdatering ikväll då. Men vi får hoppas på det mesta!


NYTT I GARDEROBEN


När jag kom hem från dansen, så såg jag att min lillebror hade fått såhär typ 4 saker av mamma som dem hade vart och shoppat. Och då blev jag arg, tills mamma kom fram med en påse med saker till mej som jag kan ha till vintern! Jag blev super glad för dem fina sakerna! Haha.. jag vet att jag skryter lite men..

Nu sitter jag i alla fall i soffan och kollar på tv. Jag ska ta och göra Chai Latte nu tror jag.. Så jag måste tyvärr sluta skriva nu ;).
Good Bye!!


TUESDAY OUTFIT



En T-shirt, ett par jeans och en svart kofta.

Det blev inte som jag sagt. För nu ska jag på dans träning så jag kommer tyvärr inte göra så mycket uppdatering som jag tänkt. Men men..

Ses!!

I SKOLAN

Nu är jag i skolan. Vi kommer bara ha en lektion till sen slutar vi. Så ¨då kommer jag hem och då blir det plugga och blogga! Vi ses då!!


SNABB INLÄGG

Just nu så börjar våran lektion då jag gör ett snabb inlägg. Idag kommer jag att komma hem. Jag gör outfit direkt då jag lovar. Och ikväll får ni hoppas på mycket uppdateringar! :)


HOME



Nyss kom jag hem från Nathalie. Det blev som jag hade sagt. Men nu så ska jag bara plugga lite matte, och sen så ska jag nog välja kläder och sånt tills imorgon.


TILL SKOLAN

Nu sitter jag i bilen påväg till skolan. Mamma kunde skjussa mej idag. Ikväll tror jag inte att jag kommer göra så mycket inlägg. För jag kanske kommer att vara hos Nathalie. Men om jag inte är det så lovar jag att jag kommer att uppdatera rätt så mycket!


DAGENS KLÄDVAL



T-shirt: H&M 79:-

Kofta: Åhlens 99:-

Jeans: H&M 99:-


PLUGGAR



Just nu måste jag plugga! Har super mycket jag ska göra tills imorgon.. det kanske ser lite lite ut med bara en bok men det är mycket som ska göras i den! Men men.. Ciao!!

SUPER TRÖTT

Nyss så slutade en film som jag och Emma har kollat lite på. Så nu är jg super trött, brukar bli det när jag kollat på film. Men snart ska vi nog gå hem till henne. Jag har bloggtorka så jag har inte så mycket att säga men.. här kommer en liten "höst bild":


DAGENS OUTFIT

image description

Ett svart linne, en grå kofta och ett par jeans.

HEMMA FRÅN TRÄNING

Nyss kom jag hem från dansträningen! Idag fick vi reda på vilken låt vi skulle ha till uppvisningen.. och vi lärde oss typ mer än halva dansen!

Snart ska jag äta lite lunch, sen ska jag möta upp Emma som ska komma hem till mej idag.


FRÅGESTUND


KVÄLLENS MYSIGA OUTFIT



Ett par svarta mjukisbyxor och min The Beatels t-shirt.

SOVA HOS FELICIA

 Hej hej! snart ska jag till Felicia.. jag ska sova hos henne idag, ska bara ducha och så!


NYTT I GARDEROBEN


En enkel tröja från H&M


Ett linne som man kan ha under nästan allting från H&M


                                          
Och en halsduk till vintern frå gina, förlåt för en liten bild me jag hittade inte halsduken just nu så att jag fick ta från hemsidan och det gick inte så bra ;)


KOM NYSS HEM

Nyss kom jag hem. Jag och pappa har varit och shoppat efter Olles träning. Det var kul! Vi shoppade lite granna och sen så köpte oxå jag en chai latte. Det kommer bilder och sånt från shoppingen lite senare.. Vi ses!


HEMMA..

och snart inte hemma. För snart ska jag till min lillebrors träning. Han spelar ishockey. Det kommer inte vara så kul men jag har ju inget annat för mej.. men jag kommer snart komma hem igen och då kommer det bli mycket uppdateringar! ♥

Syns då..

1 OKTOBER


Idag är det 1 oktober! Det börjar närma sej till sol och bad. Jag ska till thailand i december ;)! Men men, snart ska jag hem till min kusin (fillan). Jag måste bara fixa mej och lite såntdär :)! Jag kommer börja på en ny header ikväll! Hoppas i alla fall att den blir bra. Men nu måste jag tyvärr gå! Hej då ♥

RSS 2.0