WORDFEUD

Just nu ligger jag i sängen och spelar Wordfeud. Är faktiskt lite trött så jag ska nog sova om kanske en halv timme.

Good Night everybody!


FRIDAY



Nu sitter jag och pappa i soffan och myser med ljus och kollar på idol..
snart ska vi äta middag, det blev sen middag idag! Vi ska äta
hemlagad pizza! Gott gott.

DAGENS KLÄDVAL



En långarmad rosa tröja köpt på JC, och ett par jeans.


PÅ BUSSEN

Nu sitter jag på bussen, jag ska hämta Fillan på skolan idag igen. Jag svättas super mycket för det är så himla varmt här i bussen!

Jag just nu:


TRÄNING

Nu sitter jag och några kompisar och väntar på att vi ska börja våran träning (dans). Outfit kommer i eftermiddag :)!

Här kommer typ mina fötter.. Haha


JUST NU...





Kollar jag på idol. Det är super spännande! Ikväll hejar jag på Roshana, jag tycker hon är super duktig.. hoppas att hon går vidare!

Chai Latte


Nu sitter jag i soffan och dricker Chai Latte. Ska kolla om det blir nåt kul att kolla på idag. Jag tror att det är robinson idag.. men men.

Idag hade ju vi friluftsdag.. det var typ super tråkigt, det ända vi gjorde var att gå runt i skogen och typ leta efter runor?

Vi ses!!

SEN OUTFIT




Det här är min slappa outfit för idag.

Tröja: Gina Tricot
Linne: Kapphal
Leggins: Vet inte?



FRILUFTSDAG

Nu sitter jag i bilen. Mamma kunde skjussa mej till bussen idag. Men idag har vi friluftsdag, så hela min väska är typ full med extra kläder om det blir kallt.. Det är super tungt! Aja..

Outfit kommer när jag har kommit hem.. Ungefär 3 :)

Hej då! <3


VÄNTAR..

Nu sitter jag och väntar på Nathalie. Jag har väntat här ett bra tag nu så snart borde hon komma! Hon är på träslöjd..

 


NY APP PÅ MOBILEN

Hej bloggen! Nyss laddade jag ner en app på mobilen, och det är typ en blogg app! Så nu kan jag blogga mycket lättare och lägga ut bilder från mobilen. Det är ju super!!

Men nu så börjar jag min lektion så hejdå. :D


McDonalds



Nyss kom jag och Nathalie hem. Vi har ju hämtat fillan så nu är hon oxå här :). Och nu äter vi Chicken McNuggets från mcdonalds. Ikväll ska jag på träning. Sen så kommer jag väl hem vid 8 tiden. Vi ses! ♥


HEMMA & SLAPPAR

Hej hej! Igår var det inte så bra uppdatering eftersom jag och Nathalie var på bio. Den var super bra, det är min nya favorit film. Juste jag har nog glömt att berätta att jag och Nathalie har studie dag idag och vi hade det igår oxå. Men nu så sitter jag och Nathalie i soffan och kollar på en film. Lite senare idag så ska jag och Nathalie hämta fillan på skolan.

Det kommer att komma lite bilder och så ikväll, för jag vet att jag är lite dålig på att lägga ut bilder och så ;)! 

JAG SAKNAR DIG


Snart ska jag och Nathalie gå på bio. Vi ska kolla på jag saknar dig. Den
värkar så himla bra! Hoppas den är bra oxå ;).


SUNDAY OUTFIT


Min snabba outfit. Ett blått linne och ett par jeans :)


5 SAKER NI KANSKE INTE VISSTE OM MIG

• Nästan varenda lördag och söndag byter jag kläder typ 3 gånger om dagen för jag ångrar mig alltid om vad jag ska ha på mig.. skit jobbigt

• Jag shoppar inte så ofta som vissa andra av mina kompisar gör.

• Jag vågar inte åka frittfall, tilt, insane och uppskutet på gröna lund och jag har åkt jetline och extreme men dem tänker jag aldrig åka igen

• Jag använder smink ungefär 4 gånger i veckan

• Jag är sämst på att blogga men när jag får mi systemkamera så ska jag skaffa en ny blogg där jag kommer lägga ut mycket mer bilder och vara bättre på att blogga


SOFFAN + CHAI LATTE



Nyss kom jag hem från grönalund, det var super kul! Och nu är jag skit trött, ligger jag i soffan och myser med chai latte, kollar på tv och lite så. Förlåt för dålig uppdatering föresten.. jag har sovit över hos Nathalie och så, men det här är sista gången jag säger förlåt om jag har bloggat dåligt.. så om jag har det så kommer jag inte orka säga föråt hela tiden.. ;)


MYSER I SÄNGEN


MIN OCH PAPPAS LYX MIDDAG


Så himla god middag jag fik av pappa idag! Han är bäst :) <3


HOME

Nyss kom jag hem. Och snart ska jag äta lite mat och så.. sen så tror jag att jag ska blogga lite igen och kanske va inne på facebook.. jag har inget att göra så ja. Men skit i det.

Imorgon sa jag köpa chai tea pulver. Det var längesen jag drack chai tea, förutom igår då.. Men vi ses om en stund!


IDOL + CHAI TEA




Hej hej! Jag har inte kunnat blogga så mycket för att det var nåt fel på datorn. Så jag har inte kunnat komma in på internet. Men nu är i alla fall det fixat! :)


För en liten stund sen kom jag hem från träningen och nu sitter jag i soffan och myser med den sista klunken av chai tea/latte, och kollar på idol.

Kram

PLUGG+IDOL

Hej hej! Jag har inte bloggat så mycket idag, men det är för att jag har pluggat super länge och jag har inte haft tid. Men men, nu kollar jag på idol. SKIT SPÄNNANDE!!! men nu ska jag göra lite te! :) puss..

TRÄNING

Snart ska jag och Nathalie på träning (dans). Vi börjar dansen 11.15 så att vi måste gå till bussen om 40 minuter så vi måste skynda oss! Men nu ska vi i alla fall äta frukost.

Puss & Kram!


Old picture.. ♥

SIMS 3

Hej bloggen! Jag vet att jag inte har bloggat på suuper länge. Och jag et att jag säger så här i typ varje inlägg, och att ni tycker att det kanske är super jobbigt.. men som jag har sagt typ tusen gånger så kommer jag värkligen försöka bättra mej!


Nu så ska jag och Nathalie spela sims 3

HISS & DISS


Jag kommer att få en mini laptop sen när jag flyttar i december!




Jag är så trött på morgonen att det känns som om jag har feber!


SKOLAN

Hej hej! Nu är jag i skolan. Jag börjar snart så jag hinner inte skriva så mycket mer. Men är så kommer en liten bild ;P



GOD MORGON



Igår bloggade jag ingenting för att jag hade fullt upp hela dan! Men jag lovar, jag ska försöka att det inte ska hända igen! Men nu så måste jag skynda mej för jag måste hinna äta frukost och göra i ordning mej inför skolan.. och jag ska vara vid bussen halv 8.

Kramar!


BREAKFAST TEA + PLUGG



Nu ska jag dricka te och plugga lite.. för att jag ligger rätt så långt efter i matten!
Sen så ska jag planera kläder och sånt inför skolan imorgon. Och sen så vet jag
faktiskt inte vad göra ;P



I AM HOME


En bild jag tog i skolan förut..



Hej hej! Nyss kom jag hem.. nu ska jag ta någonting gott att äta. Och sen senare ikväll så måste jag plugga, och sen duscha.

Chao!

DAGENS OUTFT



Här är typ dagens outfit. En rosa/svart randig tröja och en svart kofta + svarta leggins.

Nu ska jag bara platta håret lite fort och sen äta lite frukost. Och sen drar jag till skolan!
nu måste jag skynda mej lite så.. Puss & Kram♥

♥ KVÄLLSFIKA ♥



Nu ska jag vara inne på datorn en liten stund till, och efter det så ska jag äta lite kvällsfika.
Sen så ska jag lägga fram lite kläder och sånt till skolan imorgon. Jobbigt med skola igen -.- önskar att vi hade två extra dagar ledigt. Jag vet att detta är ett jätte ointressant att läsa så jag ska sluta skriva nu ;P

Puss & Kram!


HEADER KLAR!

Nu är jag äntligen klar med min nya header! Det här var inte så snygg header men under den här veckan så kommer jag fixa lite mer på denna header.. jag ville bara lägga ut den här dåliga så länge så fort som möjligt så jag slipper ha den där headern som blev fel ;P


Men nu så ska jag äta middag så vi ses snart!! :P Hej då så länge!


HEADER KOMMER STRAX

Nyss kom jag hem från IKEA. Vi var där superlänge! Jag håler fortfarande på med headern.. den kommer säkert att läggas ut ´lite senare ikväll eller i värsta fall imorgon när jag kommer hem från skolan.

Pussar!

IKEA

Nu drar jag till Ikea. Jag mamma och mormor ska dit för att kolla på lite möbler.. Jag ska kolla på en ny säng till mitt nya hus hos mamma, juste.. Jag har inte berättat detta för er men mina föräldrar ska skiljas :(. Aja.. Har inte så mycket mer att säga så.. Hejdå!

BLOGGPAUS

Hej hej! Jag vet att jag inte har bloggat på flera dagar! Men jag har bara inte orkat.. men jag tänkte att jag skulla ta en bloggpaus men jag berättade det aldrig, men nu är jag i alla fall tillbaka!


Men just nu så håller jag på med min header.. jag tror att den kommer läggas ut antingen lite senare ikväll eller imorgon.

Pussar!

NÅT FEL HAR HÄNT MED MIN NYA HEADER

Sorry.. men så fort jag får hjälp så lovar jag att det kommer att bli en bra header! ;)

GOD MORNING

Förlåt så himla mycket att jag inte har bloggat på två dagar! Menjag har sovit hos Nathalie och vi har haft så roligt så att jag har glömt bort bloggen. Men jag ska försöka bättra mej! :)


Nu sitter jag och äter frukkost. Och snart så ska jag ta och ringa Nathalie och se om hon kan göra nåt. Men vi syns, hej då!


Old Picture..



LET IT BE



Asså jag bara älskar den här låten! Den är bara så jävla grym.. fast dem kanske inte sjunger så bra men :P

KEBAB


Nyss åt jag & Nathalie kebab.
Det var super gott.. imorrn så är det Fredag!! skönt med sista dagen på veckan.. sen är det ju helg!

RSS 2.0